Hvordan erstatte de bakre bremseklosser på en 1995 Cadillac STS

The 1995 Cadillac STS er utstyrt med fire hjul skivebremser som gir luksuriøs bil med bedre bremseegenskaper enn biler som innehar bakre trommelbremser. Mens de fremre bremseklosser skal slites ut omtrent dobbelt så raskt som de bakre, på grunn av økt anstrengelse på frontene, bakbremsene trenger fortsatt å bli betjent midlertidig. Skifte bremseklosser på de fleste biler er en av de mer vanlige gjør det selv-prosjekter foretas av bakgård mekanikk. The Cadillac STS er intet unntak. Du trenger:
Hjulklosser
Vernebriller
hjulmutternøkkel
Floor jack
to bukker
Oppsamlingspanne
Brake clean
Socket satt
White Lithium fett
Caliper stempel verktøy
Replacement bremseklosser
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Ta på deg vernebriller. Blokker forhjulene ved å plassere et sjokk på forsiden og baksiden av det ene hjulet. Løsne de bakre slepe nøtter på begge bakhjulene med hjulmutternøkkel.
2

Løft den bakre enden av Cadillac opp med gulvet jack, sted bukker under den bakre rammen og senke Cadillac inn bukker.
3

Fjern de riktige bakre slepe nøtter og hjulet for hånd. Plasser fangbrettet under brems montering og spray bremsene helt ned med brems rent for å fjerne bremsestøv. Unngå å la støv bak; puste brems støv er farlig for helsen din
4

Fjern kalipperens boltene med socket sett å flytte målepunktet til side og støtte den i bakhjulsopphenget slik den gjør. ikke henge fra bremsen linjen. Slik at bøylen å henge fra bremsen linjen kan skade gummislange delen av linjen, som igjen kan føre til plutselig bremsesvikt mens du kjører.
5

Fjern bøylen braketten med socket sett og sette det til side.
6

Fjern rotoren for hånd og enten har det maskinert eller erstatte den, deretter installere det. De fleste lokale maskin butikker og reparasjon fasiliteter vil maskinen rotorer for en liten avgift.
7

Trekk de gamle bremseklossene ut av bremsekalippernes hånd. Spray bremseklosser lysbilder med brems rent for å fjerne bygget opp brems støv og gunk. Smør kalipperens lysbilder med hvit lithium fett.
8

Sett bøylen stempelet verktøyet inn bremsekalippernes og bruke den til å trekke bøylen stempelet. Fjern verktøyet og sett utskifting bremseklossene når det gjøres.
9

Bolt bøylen braketten tilbake på og deretter installere bremsekalippernes i revers av hvordan du fjernet det.
10 < p> Gjenta trinn tre til ni på venstre side bak.
11

Sett hjul og hjulmuttere. Senk Cadillac utenfor bukker og ned på bakken med gulvet jack. Trekk til hjulmutrene til 85 lbs /ft med momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123905.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance