Slik installerer du en Honda F22 Termostat

The F22 er betegnelsen Honda tildelt en motor serie som ble plassert i fire forskjellige Honda biler: Accord, Odyssey, Acura og Prelude. Mens selve kjøretøyene kan være forskjellig, vil plasseringen og metoden for å installere en ny termostat i disse kjøretøyene følge samme mønster. Det er en forholdsvis enkel operasjon, og det er også billig. Selvfølgelig, før du installerer termostaten i Honda din, må du først fjerne den gamle. Du trenger
Ratchet og socket sett
Clean, lukket beholder
Barberblad
Ny termostat
Termostat pakning
pakning fugemasse
Vis flere instruksjoner

en

Finn termostathuset på Honda ved å følge den store kjølevæske slangen på toppen av radiatoren din før det kobles til motoren din. Den delen den kobles til er flyttbare termostathuset.
2

Løsne og ta av kjølevæske slangen fra termostathuset. Noen kjølevæske kan renne ut i løpet av denne prosessen, så vær forsiktig. Bruk en ren beholder til å fange noen kjølevæske som slipper ut.
3

Bruk en skralle og socket å løsne og fjerne boltene som fester termostathuset til motorblokken. Løsne og trekk av huset for å avsløre termostaten.
4

Ta forsiktig oppmerksom på hvordan termostaten er orientert i sin innstilling. Du må installere den nye termostaten på nøyaktig samme måte. Ta av og kast den gamle termostaten.
5

Bruk et barberblad for å skrape bort eventuelle rester av den gamle termostaten pakning som kan være på termostathuset eller motorblokken.
6

Påfør et lag med silikon pakning fugemasse til bunnen av termostathuset, og trykk deretter på den nye termostaten pakningen mot huset for å gjøre det fast.
7

Installer den nye termostaten inn i innstillingen, noe som gjør at den er orientert på samme måte som du noterte tidligere. Deretter erstatte og sikre termostathuset. Koble til kjølevæske slangen, og fylle opp radiatoren å erstatte noen kjølevæske som kan ha lekket ut i løpet av denne prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123902.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance