Hvordan erstatte de Tennplugger for en 1990 Cavalier Z24

Som alle bensinmotorer, er Chevy Cavalier Z24 drevet av serie av små, kontrollerte eksplosjoner i motorens brennkammer. Gnister fra tennplugger makten disse eksplosjonene. Som alle bildeler, vil tennplugger slutt slites ut og må byttes ut. Skifte tennplugger på en Cavalier Z24 er mye som å erstatte dem på en hvilken som helst annen 90-tallet-epoken bil, med ett mindre unntak. Pluggene på en Cavalier Z24 er dekket av en aluminiumsplate som må fjernes først. Bortsett fra det, er det en ganske grei jobb. Du trenger
Ratchet og socket sett
Sparkplug socket
Trykkluft
Ren klut eller fille
Anti-seize compound
Vis flere instruksjoner

1

Åpne panseret på Cavalier og finne den store aluminiums plate på toppen av motoren din.
2

Koble den negative batterikabelen fra batteriet terminalen. Dette bør alltid gjøres når man jobber på elektrisk utstyr på bilen din.
3

Løsne og fjern de fire boltene som holder aluminiumsplate på plass, ved hjelp av Ratchet og stikkontakter. Når boltene er blitt fjernet, forsiktig løftes opp på platen for å fjerne det fra motoren. Det er viktig at du gjør dette forsiktig, som små gummi beslag lå på toppen av tennplugger festet til bunnen av tallerkenen, og fjerne platen voldsomt kan skade plugger eller ledninger.
4

Grip fast på kontakten stykke og løft rett opp for å fjerne tennplugg ledningen fra toppen av pluggen du skifter ut. Ikke forsøk å trekke ledningen ut av ledningen del, eller du kan ende opp med å rive ledningen ut av kontakten.
5

Blås området rundt tennpluggen ut med trykkluft for å fjerne løst skitt eller partikler.
6

Rengjør området rundt tennpluggen med en ren klut eller fille for å plukke opp skitt eller sot som trykkluften ikke fikk. Dette er viktig - hvis skitt eller partikler komme inn i trykkammer av motoren din, kan det skade sylinderen
7

Løsne og ta ut tennpluggen fra sitteplasser sin, bruker skralle og tennplugg socket. . Kast ut kontakten når du har fått det ut.
8

lett strøk gjengene på den nye tennplugg med en anti-seize compound og installere den i den tomme tennplugg hullet. Stram ut tennpluggen og skru ned ytterligere med skralle og socket. Hvis tennpluggen er en pakning-type plug - en som kommer med en liten pakning for å sikre effektiv tetting rundt pluggen - gi pluggen en 1/4 omdreining. Hvis tennpluggen er en konisk sete plug - som ikke krever en pakning -. Gi den en 15-graders sving
9

Gjenta trinn 3 til 8 for hver tennplugg som nødvendig. Når du er ferdig, koble til batteriet kabelen til terminalen og erstatte og sikre aluminiumsplate over tennplugger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123857.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance