Hvordan erstatte Starter i en Ford Taurus (1996-2005)

Alle biler trenger en startpakke for å skru av motoren. Starteren er plassert under motoren, og når motoren ikke vil snu eller starteren drar, er det på tide å få en ny. Her er fremgangsmåten for å ta den gamle starteren av og sette den nye starteren på en 1996-2005 Ford Taurus. Du trenger
Floor jack
Jack står
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

koble kabelen fra den negative innlegg på batteriet. Bruk et gulv jack å heve bilen opp og bruke jack står å støtte bilen. Ta av starteren kabelen og elektrisk magnetventil motor kontakten fra startsolenoiden.
2

Bruk en fastnøkkel til å fjerne boltene fra nedre og øvre forrett motorfester. Ta beskyttelseshetten fra startmotoren terminal. Trykk på fliken av startmotoren solenoid terminal kontakten og trekk for å fjerne det. Bruk en fastnøkkel til å ta av mutteren som holder batteriet kabelen og ta batterikabelen av starteren.
3

Ta de to støttemurer forrett bolter av, så ta starteren ut av klokken huset og ut av kjøretøyet. Sjekk flex plate for skader før du setter den nye starteren på.
4

Place starteren i posisjon og bruk fingrene til å stramme boltene. Bruk en skiftenøkkel til å stramme nedre og øvre festeboltene til 16 til 21 fot per pund. Sett startbatteri kabelen tilbake på og bruke en skiftenøkkel til å stramme mutteren til 80-123 cm per pund.
5

Sett startmotoren kontakten igjen. Trykk rett på kontakten til det klikker, for å sørge for at det er låst på plass. Sett magnetventil dekselet på igjen. Bruk gulvet jack å senke bilen og sette den negative batterikabelen på igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123942.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance