Slik fjerner en bilmotor

Det kan være flere grunner til å måtte fjerne en bilmotor. Motoren kan bruke olje, en stang kan banke på, kan motoren har for mange miles på det og må kanskje ha sylindrene lei for nye stempler og motoren må være overhalt. Den gamle motoren kan låses opp og bilen trenger en ny motor. Her er fremgangsmåten for å ta den gamle motoren ut av bilen. Du trenger
Engine heise
Wrench
5-gallon bøtte
Heavy kjede
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen der du kan få motoren heise plassert. Med en nøkkel for å ta boltene ut av hengslene på innsiden av hetten og tar hetten av. Hetten er tung, så få en venn til å hjelpe. Ta den negative kabelen av batteriet.
2

tømme radiator væske inn i en fem gallon bøtte og ta ut slanger. Skjær slangene hvis de ikke vil gå av, fordi det er lettere å få skiftet slangen enn metal kontaktene. Ta av viften, ta spenningen trinse, eller dynamo løs og ta ut radiatoren. Løsne drivstoff linjer og inntak lufttilførsel.
3

Bruk en fastnøkkel til å løsne servostyring pumpen. Trekk air condition kompressor og servostyring pumpe ut av veien og la alle slangene koblet. Ta de elektriske ledningene løs fra motoren, slik at tennpluggen ledninger festet til senere. Løsne eksosmanifolden og bruke en fastnøkkel til å ta boltene av der motoren er koblet til overføring.
4

Hev bilen med et gulv jack og sette bukker under bilen for å holde den fra faller på deg. Lysbilde under bilen og ta starteren og eksos rørkoblinger av. Fjern overføringsforbindelser på korset medlem.
5

boltene ut av overføringsforbindelser på motoren med en skiftenøkkel. Bruk en fastnøkkel til å fjerne boltene fra motoren mount-tilkobling. Skyv ut fra undersiden av bilen og fjerne bukker og la bilen ned.
6

Bolt en tung kjetting til begge sider av motoren og ta motoren heise rundt. Trekk motoren ut av bilen langsomt, slik at fronten av motoren er høyere enn på baksiden. Sørg for ikke å treffe bilen som du tar motoren bort fra bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123943.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance