Hvordan erstatte Bil dørlåser

Bilen dørlås på førersiden dør blir brukt mer enn de to på passasjersiden . Når låsen slutter å fungere , må den byttes ut. Her er fremgangsmåten for å erstatte bilen dørlåser. Du trenger
skrutrekker
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Ta av armlenet og enhver høyttaler dekker . Neste fjerne dørpanelet , være forsiktig med å bryte plastklipsene . Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene som holder dørhåndtaket. Bruk en tang til å sprette ut plastklemmen , deretter vri klippet slik at maskinens indre dørhåndtaket til å svinge fritt .
2

Koble stang fra låskjernen , som ligger på innsiden av døren . Fjern de to boltene som holder dørhåndtaket montering , noe som gjør at du markere posisjonen til stangen før du åpner klippet og fjerne dørhåndtaket forsamlingen .
3

Installer en ny lås . Flytt klipp fra låseringen for å åpne låsen kjerne. Sett i en annen låskjernen , og flytt deretter klippet og tilbake til låseringen til å holde den nye kjernen på plass . Sett dørhåndtaket forsamlingen tilbake i døren og koble stangen. Sett begge boltene tilbake og koble stang til låskjernen . Skyv den indre dørhåndtaket tilbake på plass og erstatte plast klippet . Bruk en skrutrekker til å sette dørhåndtaket igjen, og bytt deretter døren panel , høyttaler cover og armlenet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123965.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance