Hvordan å fortelle om din Brake Fluid har gått dårlig

Holde bilens bremse på konsistens og nivået anbefales gir mulighet for optimal funksjon og lengre levetid på bremsesystemet . Kontrollerer at din bremsevæske har ikke gått ille kan spare deg for tid og penger nedover veien . Instruksjoner
en

Finn bremsevæske reservoaret , som skal være klar plast og merket enten på reservoaret eller reservoaret cap. Tørk av lokket med en fille før åpning for å unngå å børste rusk, støv eller andre partikler i væsken .
2

Bruk en kalkun baster eller hydrometer til å trekke ut noen av bremsevæske for bedre visuell inspeksjon. God bremsevæske bør være klar eller svakt brun. Det bør ligne vegetabilsk olje.
3

Notice når oljen er mørk brun eller hvis det er partikler i den. Over tid absorberer bremsevæsken smuss og fuktighet forårsaker det å endre og gå dårlig . Bremsevæske bør skiftes hvert 2. år eller etter behov , ved å konsultere kjøretøyet vedlikehold guide.
4

Sjekk med en profesjonell mekaniker hvis du er usikker på om livet til din bremsevæske. Ta bilen til dem , og de vil bruke de samme metodene for visuell inspeksjon, men med mer dyktighet og kunnskap .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123976.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance