Hvordan Lube rustne deler

Hvis du noensinne har hatt å gjøre arbeid på bilen din , vet du at rust ofte utvikler seg, spesielt hvis du bor i et område hvor det snør om vinteren . Når rust utgjør rundt en mutter eller bolt , fryser det og blir vanskelig å fjerne . Smøre disse delene riktig bidrar til å løsne rustne deler og redusere arbeidstid . Instruksjoner
en

Bruk penetrerende olje hvis du trenger å jobbe med rustne deler , slik som støtdemper feste. Sprute det rikelig med penetrerende olje , som WD -40 ™. Lube øvre og nedre festene . Bruk dette produktet på noen rustne delen som er frosset eller rustne .
2

Vent noen dager før du fjerner sjokk . Oljen trenger tid til å trenge inn og løsne bolter og muttere.
3

Bruk Mighty VS7 Penetrating Oil ™. Dette er en annen penetrerende smøremiddel utviklet for å løsne frosne festene og bolter . Den danner også en beskyttende film for å hindre rustdannelse . Spray Mighty VS7 Penetrating Oil på den rustne området eller deler som du må tjenesten.
4

Hold en boks med All- Purpose 4 - Way ™ i garasjen til enhver tid. Ingeniører formulert dette produkt for å smøre og trenge rust og for å løsne og beskytte delene. Bruk den på bilens deler , motor , frosne muttere og bolter , samt på verktøy. Spray det på den rustne delen , vent noen minutter , deretter fortsette å fjerne den rustne delen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124052.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance