Hvordan avfettes en bilmotor

Enten bilen er nyere eller spesielt hvis det er eldre vet du hvor fet og fettete motoren området kan komme over tid. For å virkelig gran det opp og bli kvitt alt som fet fett og sot er ikke så vanskelig for en jobb! Du trenger
Vannslange
Engine avfettingsmiddel (Spraybokser solgt til auto deler butikker)
gamle filler
malingsskrape og wire børster
Gummihansker
Gamle arbeidsklær
Plastposer
Safety vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

finne og dekke alle mulige løse ledninger og sette plast over distributør og eventuelle åpne luftfiltre og noen elektriske deler slik som dynamoen og spenningsregulatorer. Bare være gjennomtenkt og dekke elektriske deler og ledninger så godt som mulig.
2 p Med vernebriller på start i de øvre delene av motoren og jobb deg nedover nøye sprøyting avfettingsmiddel på de spesifikke områdene du ønsker å rengjøre som vanligvis er mest behov på den nedre halvdel av motoren og la den avfettingsmiddel suge inn i 10 til 15 minutter. Vær nøye med å ikke spraye noen av disse sterke rengjøringsmidler på lakken på bilen og også unngå tennplugg områder. Unngå Splash tilbake ved sprøyting når du tar nøyaktige mål av dine målområder og bare sprøyting av produktet og forsiktig ut på en vinkel.
3

Du kan spray litt rengjøringsmiddel direkte på en klut og tørk ned områder kan du lett nå som indre fender vegger, rammen av radiatoren og ventilen dekker for eksempel som du venter på avfettingsmiddel du sprayet på å suge i. Husk at noen kjemikalier kan ta av malte overflater, så les etiketten av produktet du velger.
4

Re spraye de delene av motoren du allerede sprayet med avfettingsmiddel og bruke skurebørste hvor du kan nå for å løsne noe tyngre fett. Også en 1 eller 2 tommers malingsskrape kan være nyttig å skrape av tykk caked på fett
5 p Med vannslangen på en direkte strøm ved lavt trykk forsiktig spray vann alltid sikte ned avdelinger for å skylle av fett som har løsnet fra avfettingsmiddel. Målet her er å unngå sprut av vann og kjemikalier, og være sikker på at du har dine vernebriller på i denne fasen av jobben.
6

Arbeid deg nå på nytt om nødvendig til noen deler av motor som du kanskje har savnet med mer avfettingsmiddel, børsting, skraping og spyling før alt fettet er fjernet.
7

En siste skyll ned og tørke de øvre delene av motoren tørr vil gi deg en ferdig utseende.
8

Fjern all plasten som dekker dine ledninger og med en tørr fille tørke ned noe vann som kan ha fått under plast, så starte bilen og kjøre i noen minutter for å forbrenne eventuelle gjenværende avfettingsmiddel. Hvis du har et problem du starter bilen opp etter dette, kan det bety at litt vann eller avfettingsmiddel fikk der den ikke bør ha og normalt bare venter en stund før alt er helt tørt er alt du trenger å gjøre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124051.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance