Vector 12 volts batterilader Instruksjoner

The Vector 12-volts batterilader er en bærbar batterilader som kan brukes til å lade batteriene for hvitevarer eller biler. Hvis bilens batteri er lavt, bruker terminal kontakter for å lade batteriet. Laderen kan lade på to, seks eller 12 ampere spenning. Laderen har også en LED-skjerm som hjelper deg å starte ladeprosessen og forteller deg når batteriet er fulladet. Instruksjoner
en

Bestem spenning på bilens batteri og sørge for at batteripolene er rene. Legg destillert vann til battericellene hvis surhet er lavt. Se i bilens brukerhåndbok for spesifikke instruksjoner.
2

Kople den svarte klemmen på Vector batteriladeren til den svarte terminalen på bilens batteri. Koble den røde klemmen til den røde terminalen på bilens batteri.
3

Plugg inn laderen til en stikkontakt. Trykk på "ON /OFF"-knappen på laderen for å slå av laderen og deretter trykke på "2/6/12A"-knappen en gang. De fleste bilbatterier vil trenge 12 ampere spenning, slik at du må trykke på knappen til displayet viser "12A."
4

Sett av tid for batteriet å lade. LED-skjermen på laderen vil lese "FULL" når bilen batteriet er fulladet. Trykk på "ON /OFF"-knappen for å slå av laderen.
5

Ta laderen ut av stikkontakten og fjern deretter hver klemme koblet til bilen batteripolene.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123916.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance