Hvordan Slipp trykket en Drivstoffledning

Enten du trenger å endre dieselfilter eller fungere på alle drivstoffsystemet komponent i bilen din, er det svært viktig å avlaste trykket inne i drivstoff linjen først. På drivstoff-injisert modeller, er drivstoff reise gjennom linjene fra gasstanken til inntak av motoren under høyt trykk. Her vil vi lære å avlaste drivstoff linje press for motor modeller som er utstyrt med enten en treghet bryter eller en Schrader ventil. Det er en veldig enkel oppgave hvis du tenke sikkerhet først og fremst. Du trenger
Goggles
Liten skrutrekker
Piece of rag
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem lettelse bryter eller ventil på bilen din. Noen 1980-1990 modellene kom utstyrt med en drivstoffpumpe switch eller "treghet switch" på baksiden av bilen, som slår av drivstoff til motoren i tilfelle av en kollisjon.
2 < p> På disse modellene, finne og fjerne en liten gummipropp (ca en til to inches i diameter) som ligger i bagasjerommet.
3

Titte gjennom hullet, vil du se en del av drivstoffpumpen bryter montering (en liten plastboks) med en liten reset-knappen på toppen. Trykk på denne knappen for å avlaste drivstoff press.
4

Sveiv motoren i 10 eller 15 sekunder. Brenselet trykket i ledningen har nå blitt lettet. Når du avsluttet arbeidet på drivstoffsystemet, trykker du bare på reset-knappen igjen for å reaktivere drivstoffpumpe.
5

På noen 1980 og de fleste nyere drivstoff-injisert modeller, drivstoff trykket avlastes gjennom et Schrader ventil . Denne type ventil ligger i drivstoffet rail, i nærheten av innsprøytningssystemet i motorrommet. Det ligner på en luft ventil i et dekk.
6

Når du har ventilen, er du nesten klar for det siste trinnet. Før du fortsetter, anbefales det at du kobler fra bilbatteriet og plassere et teppe på toppen for å dekke de to batteripolene. Dette ekstra trinnet vil hindre verktøy eller en annen gjenstand som faller på batteriet ditt, forårsaker en gnist som kan antenne drivstoffet som du avlaste presset på drivstoffsystemet.
7

Iført beskyttelsesbriller og bruke en liten skrutrekker, trykk på "nål" inne i Schrader ventil med armen helt ut og ser bort fra det. Hvis mulig, bruk en fille for å holde skrutrekkeren mens du avlaste trykket i systemet, som en liten, men muligens sterk skvett brensel kan komme ut fra linjen. Nå trykket i gassledningen er blitt lettet. Når du er ferdig å jobbe på drivstoffsystemet, bare koble til batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124066.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance