Hvordan legge ved en Battery Cut-Off Switch

Et batteri drepe eller cut-off switch kan være en billig og effektiv tyverisikring. Ved å installere en kill switch, vil du effektivt deaktivere alle elektroniske funksjonen på bil. Ingenting som krever elektrisk kraft vil fungere. Den eneste måten å starte bilen ville være å vite hvor bryteren er plassert og fysisk gjøre overgangen nær. Instruksjoner
en

Kjøp en mekanisk bryter vurdert for kraften som kreves av bil batteri og andre systemer. Plassere en bryter som er under vurdering i kretsen vil bare blåse bryteren når den er lukket og bilen er i gang. Hvis bryteren svikter, enten det vil svikte i åpen stilling som ville drepe strømmen umiddelbart, eller den vil svikte i lukket stilling har ingen umiddelbare symptomer, men vil tillate strøm å flyte til alle systemene hele tiden.

2

Finn batteriet på bilen. Koble de positive og negative pol kabler fra batteriet. Dette er en flott tid å sørge for at polene er rene og fylle batteriet væskenivået.
3

Ta batteriet kontakten fra den positive kabelen og sette inn bryteren mellom enden av kabelen og batteriet terminalen. Pass på å koble det slik at tilkoblingen er gjort når bryteren er i på-posisjon og at forbindelsen blir brutt når bryteren er i av-stilling.
4

Monter bryteren på et sted der du kan endre sin posisjon fra åpen til lukket uten at noen merker deg. Det vil ikke hindre tyveri hvis tyven kan se du bryteren aktiveres.
5

Vær forsiktig når du arbeider med elektrisitet. Følg forsvarlig sikkerhet for å unngå alvorlig skade på både mennesker og eiendom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124026.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance