Hvordan sjekke For en Kjølevæske lekkasje i et kjøretøy

Hvis bilens kjølevæskenivået, kan det bety store problemer med motoren overoppheting. Sørg for at bilens motor kjølevæske system ikke lekker noe sted slik at du kan være sikker på at du har nok kjølevæske tilgjengelig. Instruksjoner
en

Fyll kjølevæske tanken og måle mengden en dag senere. Hvis det er tomt eller betydelig lavere, har du sannsynligvis en lekkasje -. Spesielt hvis du fyller det og se det samme problemet neste dag
2

Bruk en kjølevæske spenning tester for å se etter eventuelle lekkasjer. Dette er en liten pumpe som festes til radiator nakke og pumper luft inn i kjølesystemet.
3

Undersøk alle slangene koblet til kjølevæske tanken. Se etter eventuelle hull eller punkteringer og erstatte eventuelle slanger som har dem. Pass på at slangene er koblet tett.
4

Inspiser tanken selv. Tankens overflate er mye vanskeligere enn slangene, men punkteringer kan skje.
5

Se om hvit røyk kommer ut av eksosrøret. Dette kan bety en dårlig toppakning forårsaker kjølevæske å lekke inn i forbrenningskammeret. Pakningen bør byttes ut.
6

Sjekk vannpumpen. Det er mest sannsynlig å lekke ved den forseglede peiling, som som slites ned fra rotasjon over tid. I alle fall bør vannpumpen byttes.
7

Søk etter lekkasjer rundt radiator, spesielt langs sømmene og lameller. Du vil sannsynligvis trenge å ligge under bilen og se oppover med en lett å inspisere radiator.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123994.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance