Slik fjerner du en Spark Plug Wire

tennplugg ledninger er ledningen som huset en støvel på enden kobler tennpluggen til distributøren eller coil, avhengig av kjøretøyet. Fjerning av tennpluggen er et viktig skritt ved rengjøring , erstatte eller på annen måte arbeider med tennpluggene . Disse trinnene forklarer hvordan du fjerner en tennplugg ledning . Instruksjoner
en

Koble ledningen fra en tennplugg av gangen for å unngå forvirring og blande opp ledningene , som må være koblet til bestemte tennplugger for å fungere ordentlig .

2

Dra hardt , jiggling litt på støvelen ved slutten av tennpluggen . Det bør komme seg lett hvis det ikke er korrosjon. Om bagasjerommet ikke kommer ut av tennpluggen , vurdere å bruke en Spark Plug Wire Puller . Disse kan bli funnet på noe auto deler butikken .
3

Bruk trykkluft for å blåse rydde området rundt tennpluggen og i slutten av støvelen . Dette vil fjerne mulig rusk og korrosjon. Det vil også holde rusk fra å falle inn i forbrenningskammeret .
4

Rengjør ledninger og boot med Armor All eller annen renere trygt for gummi og vinyl. Spray utsiden av støvelen med Armor All Protectant å holde rusk og korrosjon fra samler på støvelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123985.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance