Hvordan erstatte vindusviskerne

Skifte bilens vindusviskerne kan være en skremmende oppgave. For hver merkevare av bladet på markedet, er det mange varianter å velge mellom. Du finner den vinteren blad, all-weather blad, og deretter innen disse grupperingene vil du finne mange størrelser. For å gjøre det enda mer forvirrende, de fleste biler har forskjellig størrelse blad for passasjer og førersiden av bilen. Instruksjoner
en

Les instruksjonsboken til bilen din. Denne har alt du trenger å vite om bilen din, inkludert riktig type og størrelse på vindusviskerne. Brukerhåndboken kan selv liste opp de faktiske merker og størrelser som vil fungere for ditt kjøretøy.
2

Velg pusserbladet typen først. Hvis du bor i et nordlig klima, og det ligger i nærheten av vintersesongen, stokk med en vinter blad. Hvis du er i et mildere klima eller trussel om snø og is er fortsatt langt unna, kan du gå med en all-purpose eller all-weather blad.
3

Plukk en merkevare som har bestemme bestemt type (vinter eller generelt) og den størrelsen du trenger. De fleste butikker har enten et vedlikehold bok eller en elektronisk innretning som lar deg legge inn ditt bilmerke, modell og år. Med denne informasjonen, vil du finne mange forskjellige merker av kniver og størrelser som passer for ditt kjøretøy.
4

Kontroller at informasjonen du har mottatt fra i butikken bok eller henvisning enheten er slik den er oppført i brukerhåndboken. Tenk at brukerveiledningen er konge når du utfører noen form for vedlikehold på bilen din. Produsenten er ansvarlig for noen garanti eller ansvar krav så lenge du følger brukerveiledningen.
5

Kjøp din erstatning vindusviskerne, men ikke fjerne dem fra pakken før du har sammenlignet dem i pakken til dine eksisterende bladene. De fleste biler og kniver har en universell festesystem, og utskifting vindusviskerne bør komme med flere adaptere. Du ønsker å dobbeltsjekke for å sikre at erstatning vindusviskerne vises kompatibel med bilen din før du fjerner dem, slik at du kan returm dem lett hvis det er nødvendig.
6

Installer dine kniver når du bestemmer de er riktig type og størrelsen for ditt kjøretøy. Kast gamle bladene og emballasje for de nye bladene ansvarlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124033.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance