Slik fjerner du en Spark Plug

fungerende tennplugger er avgjørende for liv og påliteligheten til bilen din. Tennpluggene gi en gnist slik at drivstoffet kan forbrenne, slik at motoren å fortsette å kjøre. Det er viktig å sjekke kvaliteten på tennplugger med hvert oljeskift. Du trenger
3/8 tommers skralle
3/8 skralle forlengelse
5/8 tommer socket
Spark plug socket boot
Vis flere instruksjoner

1

Slå av bilen og la den avkjøles helt før du starter noen bil vedlikehold prosjektet. Dette bør ta ca en time. Pop panseret og samle de verktøyene som trengs, som er oppført i ting-listen. Koble den positive batteripolen.
2

Fjern tennpluggen ledningen ved å gripe den fast og trekke mens du vrir på det. Støvelen skal gi lett, hvis ikke, bør du vurdere å bruke en tennplugg ledning avtrekker. Dette verktøyet kan bli funnet på noe auto deler butikken.
3

Adresse bare én ledning og tennpluggen om gangen for å unngå forvirring og erstatte feil ledning til feil tennplugg. Dette kan føre til at motoren til brann i feil rekkefølge, forårsaker unødig slitasje på motoren.
4

Bruk trykkluft for å blåse området ut hvor tennpluggen sitter å kvitte seg med rusk og korrosjon. Dette vil holde den fra å falle inn i forbrenningskammeret på topplokket, som kan forårsake store skader.
5

Sett tennpluggen boot inn i kontakten, og deretter ned på tennpluggen du skal fjerne. Sørg for å vri den riktige måten å løsne tennplugg. Husk regelen: righty-tighty, lefty-loosey. Tennpluggen bør komme ut fast i gummi socket boot.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123984.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance