Slik fjerner du en bil Dynamo

Ved siden av batteriet i bilen din, er dynamoen trolig den delen av lading system som svikter mest. Du kan endre dynamo selv mer billigere enn å ta det til et verksted. Med riktig behandling kan du ha bilen oppe og går igjen på kort tid. Du trenger
Skiftenøkkel
skrutrekker, flate blad
Strips av elektrisk tape
Vis flere instruksjoner
en

Locate dynamoen på motoren. Generatoren vil bli plassert et eller annet sted på motoren, slik at trinsen i en ende av generatoren kan være festet til hoved belte av motoren. Beltet vil vri hjulet av dynamoen og skape den elektriske ladningen til å lade batteriet når motoren går.
2

Sørg for at ingen andre deler av motoren vil hindre deg i å fjerne dynamoen. Hvis det er andre deler som du må fjerne, forsiktig fjerne dem før du forsøker å fjerne dynamoen. Sørg for at du holder alle skruer, muttere, bolter og andre deler sammen for eventuelle andre elementer som du fjerner, så du må bruke dem til å erstatte disse elementene etter endring dynamo.
3

Skru batteripolene. Det er alltid lurt å koble fra batteriet når du arbeider på det elektriske anlegget i bilen. Pass på at du plasserer terminalene på en slik måte som å hindre dem fra å berøre metallrammen av kjøretøyet. Hvis det er noen tvil, pakk terminalene med en liten mengde elektrisk tape.
4

Finn dynamoen montering bolt eller bolter. Det er vanligvis en bolt som fester dynamoen på motoren og er plassert ved et dreiepunkt på dynamoen, slik at dynamoen kan anbringes mot viften belte til en større eller mindre av en grad som nødvendig for å generere den ladestrøm for det batteriet kan lades.
5

Løsne monteringsbolten nederst på dynamoen og roter dynamo tilbake bort fra viftereimen. Fortsett å løsne bolten inntil den er fri fra motoren. Fjern den og legger den til side for bruk i remounting den nye dynamoen.
6

Løft generatoren ut av motoren hulrom og plassere den på motoren, slik at du kan koble fra de elektriske tilkoblinger for endelig fjerning. Finn det punktet hvor ladekretsen festes til dynamoen.
7

Flytt gummi dekker dekselet bort fra terminalen på dynamoen og, ved hjelp av små halvmåne fastnøkkel, fjern mutteren fra bolten og nøye vikle de terminale endene av ledningen med en liten mengde av elektrisk tape. Dette vil fullføre fjerningen av dynamoen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123973.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance