Hvordan gjøre en komplett Body Lift

En komplett lastebil body lift hjelpemidler i off-road kjøring uten å måtte gjøre en suspensjon lift. Lastebil kroppen heiser er enklere å bruke og billigere å kjøpe enn suspensjon heiser. Hvis du foretrekker å lage din egen suspensjon lift deler og kits, deretter en body lift kan hjelpe for å fikse høyde problems.This artikkelen guider deg gjennom trinnene for å fullføre en body lift på en lastebil eller SUV. Du trenger
Body Lift Kit
Vise grep
Hydraulisk Jack
Brake linjer utvidelser
Jack stå
Stikknøkkel
Skiftenøkkel
Åpen fastnøkkel

Vis flere instruksjoner
en

Fjern mutrene av kroppen støtte blokker av hoveddelen rammen. Body støtteklosser er gummiklosser som støtter hoveddelen rammen. De sitter mellom karosseri og chassis.
2

Ta av kjølevæsken radiator tank. Fjern vannslangen fra motorrommet. Alle de brennstoffledninger og slanger som skiller chassiset og legemet må fjernes også. Etter det, koble bensinslangen fra drivstofftanken og bremseslanger fra kroppen og chassis.
3

Fortsett med fjerningen av styringsgruppen stang, støtfanger og noen linjer og ledninger som fremdeles er koblet mellom karosseri og chassis.
4

Ta hydraulisk jekk og bruke den på kroppen. Sørg for å jekke kroppen og ikke understellet. Kroppen skal være jekket 7 inches bort fra kabinettet. Når du gjør dette, må du være forsiktig med å bruke støttebenet. Du ønsker ikke støttes jack å kollapse og skade alle som arbeider under den.
5

Pakk ut alle boltene som er i fundamentene. Du må løfte teppet for å sørge for at alle skruene er fjernet eller å fjerne mer av dem.
6

nå at alle skruene er fjernet, kan du ta av støtteklosser og installere den nye heisen blokker. Etter at du har installert den nye heisen blokker, senke kontakten til kroppen festes til blokkene.
7

Koble til og skru de nye boltene. Nøttene må være sikker og tett.
8

Sett kjølevæske radiator tank tilbake med den nye flytting braketten som fulgte med settet.
9 p Med slangen forlengelse, installere drivstoff og bremseslanger. Installere den nye styringen stang. Deretter installere støtfanger med flytting adapteren som fulgte med settet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124075.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance