Slik unngår Wheel Rust

Mange metaller er naturlig utsatt for rust når det kommer i kontakt med miljøet. Når metallet er utsatt for vann og oksygen, opprettes det en kjemisk reaksjon som kalles oksidering. Rust er et jernoksid. Rust er ikke bare skjemmende, men det fører til alvorlig og farlig skade hvis venstre ubehandlet. Hjul er vanligvis laget av krom, som er et metall som ruster ikke. Men slitasje på hjulene fører til lite hakk og hull i krom, og disse er de stedene der rust vil danne på underliggende metaller. Mens det er umulig å helt unngå rust, vil regelmessig vedlikehold hjelpe. Instruksjoner
en

Spray hjulene med en rustbeskyttelse spray. Boeshield 79 er en populær rustbeskyttelse aerosol spray som kan by brukes til å enkelt rustfrie hjul. Det vil etterlate et voksaktig rester på rattet, men det vil bidra til å forhindre rust.
2

Vask bilen din på en jevnlig basis. En god tommelfingerregel er å vaske bilen annenhver uke i henhold til vanlig tilstand, og en gang i uken når du støter på tøffe værforhold. Harsh vær-og føreforhold vil gjøre hjul og bil mer utsatt for rust. Vaske av salt, smuss og skitt fra hjulene en gang i uken
3

Catch rust før det sprer seg. Inspiser hjulene jevnlig for kutt, skrubbsår og fuktighet .. Eksponert metall og fuktighet er betydelige bidragsytere til rust.
4

Fjern alle spor av rust. Surface rust kan fjernes med en blanding av bakepulver og vann. Dette nøy kjemisk reaksjon. Stålull er et viktig verktøy for rengjøring rush. Det er vanlig husholdning element som er enklere å bruke og rimeligere enn en stålbørste.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123853.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance