Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Måter å fjerne Yellow Road Divider Paint fra bilen

Siden den første asfalterte veien i 1625, har sjåførene sett veier får større og mer avansert. En av de tidlige tilskuddene til veiene ble malt linjer å holde trafikkflyten på riktig side av veien. I den moderne tid, store lastebiler utstyrt med trommer av gult eller hvit maling og sprøyter male disse linjene på veien. Hvis du er uheldig nok til å kjøre over en nymalt linjen ved et uhell, vil du ha en ny og uønsket modifikasjon på bilen din - en splatter av veien maling. Fjern denne malingen ved hjelp av standard husholdning kjemikalier og trykksatt vann. Du trenger
1800 psi høytrykksvasker (valgfritt)
hageslange (valgfritt)
Vann kilde (valgfritt)
Spray smøremiddel
Bilvoks
Vaselin
Clean , lofri kluter
Rubbing alkohol
Vis flere instruksjoner
Spray Smøremiddel
en

kjøre bilen umiddelbart til en bilvask som bruk trykksatt vann og ha bilen vaskes med vann under høyt trykk. Alternativt kan du koble en £ 1800 per kvadrattomme press vann til en vannkilde og spray de områdene av bilen som har veien maling på dem. Hvis trykksatt vann ikke fjerner veien maling, går du videre til følgende trinn
2

Påfør et tynt lag med spray smøremiddel -. WD-40 for eksempel - på de områdene med veien maling på dem . La smøremiddel for å sette i en til to timer. Smøremiddel løsner veien maling obligasjonslån til bilen, slik at for fjerning sin uten å skade bilens lakk.
3

Gjenta trinn 1 for å vaske veien maling fra bilen.

4

Gjenta trinn 2 og 3 til før du fjerner alt av veien maling fra bilens lakk.
5

Påfør et lag med voks til bilens kroppen i henhold til instruksjonene som følger med bilen voks. Petroleum som brukes i smøremiddel fjerner voks belegg fra maling.
Petroleum Jelly
6

Spray veien barriere maling-belagte områder med trykkvann ved å koble en 1800 psi høytrykksvaskeren til en kilde for vann, ved hjelp av en hageslange. Også gå til en lokal bilvask som bruker trykkvann, hvis en høytrykksvasker er ikke tilgjengelig. Hvis malingen fortsatt etter bruk av trykksatt vann, fortsett til følgende trinn.
7

Påfør en sjenerøs belegg av vaselin til området av bilens kroppen med veien maling på den. La bilen satt over natten.
8

Gjenta trinn 1 i formiddag for å fjerne veien maling fra bilen.
9

Kontroller at du har fjernet alt av veien divider maling ved å gjenta trinn 2 og 3. Dette kan ta flere dager å fullføre
10

Coat bilens kroppen med bilvoks -. Denne prosessen varierer, avhengig av voks, så følg instruksjonene som følger med bilvoks. Dette gjenoppretter bilene skinne, som vaselin strimler voks sammen med veien skillelinje maling.
Clean Plastic Wheel Wells
11

Påfør et tykt lag med vaselin for å det berørte området av plast hjulet godt inn. La vaselin for å sette på hjulet godt inn i to til tre dager.
12

Rengjør vaselin og veien skillelinje maling av hjulet godt innlegg med trykkvann, ved hjelp av en 1800 psi høytrykksvasker at du koblet til en vannkilde med en hageslange. Eventuelt kan du ta bilen til en bilvask som bruker trykkvann på understellet.
13

Gjenta trinn 1 og 2 til du fjerner alt av maling fra hjulet godt innlegg.

14

Påfør rubbing alkohol til en ren, lofri klut og tørk lett av belegget på vaselin igjen på hjulet godt innlegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123827.html

Previous:
Next:

bilvask