Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvordan Clean & Shine Chrome Felger

Den blanke og prangende utseende av polert krom felger er attraktivt for mange bileiere. Krom felger er også populært på grunn av sin holdbarhet og motstand mot ekstreme temperaturer. Skitt, salt og brems støv uunngåelig samle seg på krom felger, slik at de vises kjedelig og snusket. Hyppig rengjøring beskytter krom felger fra korrosjon, gjenoppretter sin opprinnelige glans og lar dem vare lenger. Enkelte rengjøringsmidler og forsyninger er effektiv på rengjøring og polering krom felger. Du trenger
hageslange
5-gallon plastbøtte
1/2-cup flytende oppvaskmiddel
2 pusseskinn kluter
Chrome polish
Vis flere instruksjoner

en

Parker bilen i skyggen slik at felgene å kjøle seg ned. Ikke forsøk å rengjøre varm eller varm krom felger eller flekker kan vises på krom.
2

Spray den første rim og hjul med en fin tåke av vann fra en hageslange. Helt skyll av alle løse overflaten smuss, veisalt og bremsestøv.
3

Fyll en 5-gallon plast bøtte halvveis med vann fra hageslangen. Tilsett 1/2 kopp flytende oppvaskmiddel i vannet.
4

Spray vann fra hageslangen inn i bøtte for å lage såpeskum. Suge et pusseskinn klut grundig i såpevann.
5

Tørk pusseskinn klut forsiktig over hele felgen. Påfør lys, selv press for å hindre fjerning eller riper i krom finish.
6

Skyll felgen med vann fra hageslangen for å fjerne såpe og løs rusk. Spray sprekkene av felgen for å sikre at ingen skitt eller sot forblir i skjulte områder.
7

Skyll kluten i løsningen og gni den over hele rim, inkludert de små sprekker og skjulte områder. Bruke mer press på kluten denne gangen.
8

Skyll krom rim med vann fra hageslangen for å grundig fjerne all såpe og skitt. La rim lufttørke for å hindre skade delikat finish.
9

Gjenta hele renseprosessen på hver krom rim. La all felger lufttørke helt.
10

Påfør krom polish laget spesielt for krom felger til et rent pusseskinn klut. Buff hvert rene rim med polish i henhold til polsk produsentens anvisninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123773.html

Previous:
Next:

bilvask