Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvordan polsk Gelcoat med regn X

Å ha en ren frontrute er avgjørende for sikker kjøring. Hvis frontruten har en vane for å tiltrekke insekter, vil du raskt finne at det kan være vanskelig å holde glasset rent, uansett hvor mye du bruker vindusviskeren funksjonen på din bil. Heldigvis, vil Rain-X Bug og Tar Forvask Gel bidra til å fjerne og forebygge feil flekker ved å fylle de små mikro-hull i frontruten, noe som gjør for en glattere overflate og gjør det vanskeligere for bug guts til å få fast på frontruten permanent . Du trenger
Rain-X Bug og Tar Forvask Gel
Klut filler
Vann
Glass renere
Vis flere instruksjoner
1

Vask frontruten for å fjerne alt støv og rusk som har farget glass. Gjør dette ved å spraye glass renere på frontruten og bruke en ren klut til å tørke av all skitt. Vent til frontruten tørke helt før du påfører the Rain-X. Det er sannsynligvis en god ide å bruke en tørr klut til å tørke av frontruten tørr også.
2

Spray the Rain-X gel over hele frontruten slik at den er helt dekket med gel. Vent noen minutter mens gel tørker. Du vet det er tørt fordi gelen etterlater en disig film på frontruten. Når hele frontruten har en disig film, har gel tørket.
3

Ta en ren fille og få det fuktig. Deretter bruker fille for å tørke av all overflødig Rain-X gel. Enten hånd-tørk frontruten med en ren fille eller la det tørke på egen hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123772.html

Previous:
Next:

bilvask