Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvordan lage Crystal Rock Scents

Crystal stein dufter, eller krystall potpourri, er egentlig ikke krystaller som navnet tilsier. Faktisk, de er herdet krystallinske stykker av voks som har blitt tilført med potpourri dufter. Disse potpourri kurv alternativer er kjekk fordi de kan tilpasses for å være i hvilken som helst farge eller fargevariasjon for ditt hjem innredning ordningen. Lage dine egne krystall stein dufter gir deg muligheten til å lage signatur dufter til noe tema. Å vite hvordan å lage krystall stein potpourri er ikke vanskelig, og prosjektet kan være ferdig i hjemmet ditt kjøkken. Du trenger:
en kopp bivoks
1/2 kopp stearinsyre
2 qt. mikrobølgeovn-safe skål
1 ss. glimmer pigment pulver
1 oz. eterisk olje blanding Side 8 oz. glass miksing fatet
Disposable røring tryllestaver
plastpipetter
Mold
Knife
Vis flere instruksjoner
en

Sett bivoks og stearinsyre i mikrobølgeovn -safe skål. Som resten av elementene som trengs i oppskriften, stearinsyre og bivoks kan fås fra håndverket og hobby forsyne butikker. Mikrobølgeovn bollen på høy i fire minutter. Dette vil smelte stearinsyre og bivoks i en tynn, klar væske.
2

Rør inn glimmer mineral pigment pulver. Mica kommer i en rekke farger og noen er skimrende, som låner til en krystallinsk utseende. Velg hvilken nyanse du liker.
3

Lag en blanding av essensielle oljer i den lille miksing parabolen. Bruk en annen pipette for hver duft - 1/4 oz. hver av lavendel, sandeltre, jasmin og bambus essensielle oljen skaper en sensuell og eksotisk duft. Men, kan du eksperimentere med så mange mulige duft varianter som du ønsker.
4

Hell blanding av duft olje i bollen med smeltet voks og stearinsyre. Rør med en disponibel stirring pinne grundig.
5

Hell duftende, farget voks blandingen i en støpeform av ditt valg. En lett smurt rektangulær bakervarer panorere av 9 inches med 9 inches er mer enn tilstrekkelig for denne oppgaven. Sett formen i fryseren eller kjøleskapet i en time.
6

Slide hele herdet stykke voks ut fra formen. Den tekstur og utseende av duftende voks vil være skimrende takket være herdingen handling gitt av stearinsyre. Plasser hele duftende voks foran deg og hogge den med en skarp kniv. Dette vil bryte voks fra hverandre i mindre kantete biter -. Slags likner upolert edelstener

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123818.html

Previous:
Next:

bilvask