Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvordan bygge en bærbar Five Minute Car Wash

Biler bli møkkete, uansett hvor forsiktig du er. Men du kan sette sammen din egen bærbare bilvask som tar omtrent fem minutter å rengjøre bilen. Du trenger noen forsyninger som kan være kjøpt fra en ettermarkedet bilforhandleren eller velg jernvareforretninger. Bilen din vil takke deg for at du tok deg tid til å holde det rent, og du vil spare penger ved ikke å måtte gå til en kommersiell bilvask. Du trenger
Duffle bag
6 lofri, myke store vaskekluter
bilvask såpe
hageslange, 50 fot
Sammenleggbar vann bøtte
Sponge

Vis flere instruksjoner
en

Plasser kluter, såpe, svamp, slange og sammenleggbar bøtte inn i duffle bag som vil fungere som din bærbare bilvask.
2

parkere bilen i oppkjørselen din. Lukk alle vinduer før du slår av motoren og sette på nødbremsen.
3

Ta med din bærbare bilvask duffle bag ut til bilen. Skru den ene enden av hagen slangen på stussen.
4

Slå på vann og fylle bøtta nesten til toppen med vann. Hell i en capful av bilvask såpe. Rør vannet med fingrene til det er godt og skummende.
5

Skyll bilen med vann fra slangen for å fjerne løs skitt. Begynn med stammen og deretter fukte høyre side av bilen. Skyll panseret av bilen og deretter gjøre venstre side. Skyll taket.
6

Dypp en klut i bøtta. Vaske bilen i samme rekkefølge som du nettopp gjorde da gjennomvåt det, denne gangen med en klut. Flytte klut i langsomme sirkler som du vasker bilen. Bruk en ny klut for å vaske hver av sidene.
7

Fukt svampen i bøtta. Tørk hjulet med svampen, som starter fra midten av dekket og arbeider ut til kantene. Gjenta med de andre tre dekk.
8

Skyll bilen med vann fra slangen, som starter på ryggen og jobbe mot fronten. Skyll hvert dekk med vann fra slangen. Tørk bilen med tørre kluter.
9

Slå av vannet og koble fra slangen. Hold i enden av slangen ned for å drenere alt vannet. Rulle opp slangen og sett den tilbake i bagen. Plasser bilvask tilbake i bagen. Tømme vann fra bøtte på gresset. Tørk bøtte med en tørr klut og skjule det. Plasser bøtte i duffle bag.Wring ut svampen og plassere den i bagen.
10

Sett en erstatning sett med tørre kluter i bagen, og kaste de våte kluter i badekaret å tørke for vask senere. Lukk duffle bag. Sett bagen inn i bagasjerommet på bilen til å bruke igjen senere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123814.html

Previous:
Next:

bilvask