Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Slik å nøytralisere Salt on Metal

En av de mest vanlige måter salt kommer i kontakt med metallet er når biler kjøre over behandlede veier om vinteren. Over store deler av USA hvert år, fordelt byer sand eller en blanding av salt og kjemikalier på motorveier og gater for å smelte is og snø. Dette arbeidet beskytte sjåførene, men ikke nødvendigvis deres biler. Spesielt eldre biler med metall støtfangere og synlige metall rammer kan lide betydelige rustskader fra salt. Lær hvordan å nøytralisere effekten av salt på bilen din. Du trenger:
Bil jack
Bil såpe
Shammy
Ventilasjon maske
Bilvoks
Wax tetningsmasse
Slange med spray munnstykke vedlegg eller bilvask
Vis flere instruksjoner
en

Forbered bilen for vinteren i løpet av senhøsten, spesielt hvis du bor i et område av landet som Pacific Northwest, Midwest, Northeast eller Sør, hvor is og snøstormer forekommer regelmessig .
2

Vask bilen din med bilen såpe og en shammy, med særlig vekt på understellet. Påfør bilvoks til hele overflaten av bilen.
3

Bruk en jekk for å heve bilen om en fot av bakken. Sett på en ventilasjon maske og spray voks tetningsmasse til understellet på bilen. . Fokuser oppmerksomheten på bremsen og drivstoff linjer, sprøyting dem med voks tetningsmiddel for å beskytte dem mot korrosjon forårsaket av salt i vintermånedene
4

Vask bilen ofte om vinteren - i en bil vaske hvis behovet være. Påfør et nytt strøk med voks til alle utsatte overflater og voks tetningsmasse til understellet etter hver vask ved å jekke opp bilen igjen, gryende en ventilator maske og sprøyting voks fugemasse på understellet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123819.html

Previous:
Next:

bilvask