Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvor å Feilfri grønne biler

Hvis du bryr deg om miljøet nok til å kjøpe en grønn bil, vil du sannsynligvis ønske å rengjøre den med miljøvennlige produkter. Takket være økende miljøbevissthet, er det nok av grønne rengjøring produkter på markedet som sparer vann og holde giftstoffer ut av miljøet. Kombiner dem med noen vanlige husholdningsprodukter, og du kan rense grønn bil med liten negativ miljøeffekt. Du trenger:
Waterless bilvask løsning
Mikrofiber kluter
Eddik
Vaske brus
Salt
jojobaolje
Spray flaske
Natural-børste
vakuum
Bilvoks
Vis flere instruksjoner
en

Spray en omtrent 2 - til 3-kvadrat-fots delen av bilen med en grønn vannfrie rengjøringsmiddel i henhold til produsentens instruksjoner. Den grønne levende hjemmeside anbefaler GreenYour.com Freedom Waterless Car Wash, Eco Touch Waterless Car Care eller NO-WET Waterless Car Wash som ideelle grønne produkter.
2

Tørk av renere og smuss gratis med en myk mikrofiberklut.
3

Støvsug møbeltrekk, gulv og matter.
4

Dypp en naturlig børste i en pasta av en del salt, en del vasking brus, og en del vann. Stipple den i tøft å rengjøre skitt på mattene. La den sitte i fem minutter. Dypp penselen i vann for å skylle og skrubbe matter ren. Lufttørke mattene før du setter dem.
5

Rengjør vinyl plast, tre, krom og skinn i bilen med en klut fuktet med en del eddik og en del vann. Unngå voksede overflater. Eddik vil strippe voks. Bruk varmt vann i stedet.
6

Tilstand tre, vinyl og lær med en klut fuktet med jojobaolje. Tørk løsningen inn i overflaten med lange slag. Umiddelbart buff den bort med en annen tørr klut. Rist løsningen ofte under bruk for å holde det godt blandet.
7

Rengjør hjulene og felger med lim laget av en del vasking brus, en del salt og nok vann. Klatte lime inn på felger og dekk. La den sitte i 10 minutter for å absorbere fett og annet rusk. Dypp en pensel i vann og skrubb og skyll hjulene og felger ren.
8

Rengjør vinduer, speil, plast og glass ved hjelp av en sprayflaske fylt med hvit eddik og en myk klut.

9

Wax bilen med en helt naturlig, additiv-fri voks som Carnauba.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123815.html

Previous:
Next:

bilvask