Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Slik fjerner Overspray Off of Automobile Glass

Overspray, inkludert spraymaling og renere overspray, flekker din bil er glass og fører til en reduksjon i synlighet, noe som kan føre til et vrak og videre oppbygging av støv og rusk. Men det er mulig å fjerne overspray av din bil er glass uten riper eller skade vinduene. Når fjerningen er fullført, er det viktig å vaske og skylle hele bil for å fjerne støv fragmenter etterlatt. Du trenger:
Dish-vask væske
Varmt vann
Bucket
Latex hansker
trakt
Spray flaske:. 16 oz
Vannslange med sprøyta
White eddik
plast container
Myk, lofri klut eller fille
Clay bar
Papir håndklær
Vis flere instruksjoner
Vaske Automobile Glass
1

Bland 1/2 kopp oppvask væske og 1/2 liter varmt vann i en bøtte. Bruk gummihansker for å holde hendene tørre.
2

Bruk en trakt til å veilede såpe blandingen i en 16-ounce sprayflaske. Rist spray flasken for å blande løsningen og deretter sette flasken til side.
3

Spray bilen glass med vann fra en vannslange for å fjerne støv og skitt fra glasset.
4

Bland 1 kopp hvit eddik og 2 kopper kaldt vann i en plastbeholder. Dypp en myk, lofri klut eller fille i eddik løsning, vri ut overflødig væske og tørk glasset med løsningen-gjennomvåt klut eller fille.
Fjerne Overspray
5

Rist spray flasken med såpe blandingen igjen for å blande løsningen.
6

Spray såpe blandingen på overspray, deretter umiddelbart tørke av glasset med en leire bar. Du vil først føle leire bar stikker til overspray og deretter vil det glir glatt som det fjerner overspray. Arbeid i seksjoner.
7

hellakkering overskuddsmalingen og fortsette å tørke den med leire bar før glasset er glatt og rusk-fri. Ikke gni leire bar over glasset uten å bruke såpe blandingen først --- en tørr leire bar kan ripe opp glasset.
8

Tørk glasset rent med et papirhåndkle. Spray leire bar med såpe blandingen og tørk den ren med et papirhåndkle hvis linjen blir skitten eller snu leire bar til en ren side og fortsette å bruke den.
9

Flytte til neste delen av glass som inneholder overspray og gjenta trinn 2 til 4.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123802.html

Previous:
Next:

bilvask