Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvordan Clean Chrome Valve Covers

Chrome er et metall elektrisk belagt med krom for å gi den skinne, og det kan slå en overfylt motorrommet til noe verdt å beundre. Ventil dekker er store metall stykker som sitter på toppen av bilens motor ventiler, de er vanligvis plassert sentralt under panseret. Chrome ventil dekker er reservedeler som skinner med den velkjente lyse sølv farge krom. Selvfølgelig, motorrom er skitne steder. For å få full effekt av krom ventil dekker, må de rengjøres regelmessig. Du trenger
hvit eddik
Chrome renere
Wax
Soft filler
Dish såpe
Vann
Aluminiumsfolie
Cola
Tannbørste

Vis flere instruksjoner
en

Bruk krom renere. Et utvalg av renhold væsker for krom er tilgjengelig til enhver auto deler butikken, og de generelt fungerer raskere enn vaskemidler. Men de er dyrere og skadelig for miljøet når kastes. Hell renere på en ren, myk klut og tørk ventilen dekker med det ved hjelp av små, sirkulære bevegelser. For å unngå småblødninger, vaske hjulet grundig med rent vann og klapp den tørr med et håndkle etter bruk støvsugeren.
2

Mix oppvaskmiddel i en bøtte med varmt vann og deretter dyppe en klut i blandingen . Bruk fille å skrubbe ventilen dekker for å fjerne smuss som ikke har caked på eller blitt bakt på plass ved motoren varme. Imidlertid vil det ikke være nyttig for å fjerne rust eller anløpe. Vask ventilen dekker med vann og klapp dem tørre å unngå å forlate såpevann film eller flekker på dem etter rengjøring.
3

Skrubb ventil dekker med hvit eddik. Dette er en vanlig matlaging ingrediens tilgjengelig fra dagligvarebutikk, men det er også en sterk nok syre til å oppløse anløpe og kake-on skitt. Legge natron til eddik vil gjøre det enda mer effektivt. Dypp en klut i eddik og deretter skrubbe anløpet områder på ventilen dekker til de er rene. Sørg for å ball opp fille og roter den regelmessig for å sikre at rent stoffet er i kontakt med krom. Vaske trekket med vann og klapp dem tørre etter bruk eddik på dem.
4

Klipp et stykke aluminiumsfolie (den typen som brukes i et kjøkken) og kulen den opp, blanke siden ut. Dette vil effektivt fjerne rust fra krom når krom har blitt vasket med noe syrlig. Enten hvit eddik eller cola (drikke) har nok syre til å jobbe i denne rollen, selv om cola vil forlate ventil dekker klissete. Bruk folie som du ville en fille, skrubbing med korte sirkulære bevegelser der det er rust.
5

Wax ventilen dekker. Et tynt lag med bilvoks vil beskytte dem mot skitt og gi deg mer tid mellom rengjorde. Enhver bil voks vil fungere. Bare bruke en liten sum til en fille, tørk et tynt lag på ventilen deksler og deretter bruke en annen ren klut til buff voks til en skinne. Påfør minst to strøk for maksimal glans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123798.html

Previous:
Next:

bilvask