Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Slik fjerner Reflective Tape

Refleks er sterkere og mer holdbart enn vanlig vinyl tape. Reflekterende tape er laget for utendørs, heavy-duty bruk. Denne typen tape brukes på sykler, motorsykler, hjelmer, biler, RVs, båter, skateboards og klær. Når lysene fra kjøretøy eller andre kilder traff reflekterende tape, det gjenspeiler lyset og bidrar til å gjøre rytteren eller elementet mer synlig i mørket. Fordi reflekterende tape har en så sterk lim, fjerne tapen helt ofte krever et ekstra trinn. Du trenger
Blow tørketrommel
Vegetabilsk olje
Goo Gone
skarp kniv
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Slå på slag tørketrommel. Rett tørketrommel på området der den reflekterende tape er festet. Varmen utvider og løsner båndet, som vil tillate deg å fjerne det lettere.
2

Sett tuppen av en skarp kniv under et hjørne av båndet. Løft tape til du kan ta tak i det med fingrene. Trekk tapen sakte bakover i en 45-graders vinkel før alle den har blitt fjernet. Hvis tape pauser, bruker kniven til å løfte en annen kant, og deretter fortsette å trekke i båndet av.
3

Skrap og tørk av så mye av limrester som mulig. Vær forsiktig når du skraper limet slik at du ikke skader overflaten.
4

Place et tynt lag med vegetabilsk olje eller Goo Gone på eventuelle gjenværende lim. La på limet for 1-3 timer. Hvis limet er tykk, la oljen eller Goo Gone på i tre timer.
5

Fukt en klut med varmt vann og tørk området. Limet bør komme rett av. Skyll kluten og gjenta prosessen til alle limet er fjernet. Hvis noen limet gjenstår, på nytt vegetabilsk olje eller Goo Gone og la den sitte i ytterligere 1-3 timer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123768.html

Previous:
Next:

bilvask