Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvor å Feilfri Vinyl Taktekking

Vinyl tak på konvertible biler, noen ganger kalt rag top tak, er et tilbehør som gir en sporty preg hvilken som helst bil. Ta vare på vinyl topp krever holde det rent og riktig fuktighetskrem for å hindre uttørring og oppsprekking av stoffet. Metodene for rengjøring vinyl er enkelt å gjøre og kan gjøres av hvem som helst, det er bare et spørsmål om å være klar over hva som er bra for vinyltak og hva som kan skade toppen. Du trenger
rene filler
Bucket
Vinyl skum renere
Vann
Vinyl protectant
Soft nylon børste
Vis flere instruksjoner
1

Clean saft og fugleskitt så snart som mulig med en nylon børste og vann. Dersom avføringen eller SAP forbli på vinyl, bruke skum renere til området og la den sitte i noen minutter før du skrubbe bort. Skyll med rent vann og tørk av med en ren klut for å fjerne eventuelle rester.
2

Vask toppen når du vasker bilen. Påfør vinyl renere til toppen og la den sitte mens du vasker resten av bilen. Tilbake til toppen når du er ferdig med rengjøringen resten av bilen. Skrubb toppen i sirkulære bevegelser over hele toppen. Skyll med vann og tørk av med en ren fille. Påfør vinyl protectant til toppen, la den tørke.
3

Bruk automatiske bilvask som har vannstråler og hengende kluter. Bilvask som har tunge fat børster kan ripe og skade vinyl toppen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123736.html

Previous:
Next:

bilvask