Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Slik fjerner Ash Soot Fra Automobile Paint Finish

Brushfires og skogbranner føre til røyk, sot og falt aske å samle på biler. Det er viktig å fjerne rusk så snart som mulig, da det kan skade lakken på bilen din. Hvis rusk fortsatt kommer ned, må du vaske bilen flere ganger for å fjerne aske og sot. Det beste du kan gjøre er å holde bilen i en garasje så mye du kan. Du trenger
Bil støvkost
Vann
Vask såpe
Myke håndklær
Bilvoks
Vis flere instruksjoner
en

Tørk av utsiden av bilen med en lang håndteres støvkost for å fjerne alt overflødig sot og aske. Tørk forsiktig over hele bilen inkludert taket, støtfangere, frontlykter og baklykter.
2

Ta bilen til en bilvask eller vaske bilen for hånd hjemme. Å vaske det hjemme, først spraye bilen med vann, og bland varmt vann med bilvask såpe.
3

Dypp en stor svamp i løsningen og vask bilen grundig. Begynn å vaske på taket, og deretter flytte ned og rundt vinduene.
4

Skyll bilen grundig for å fjerne såpe. Tørk bilen med et mykt håndkle.
5

Bruk bilvoks inne i en garasje etter at bilen er vasket og tørket og luften er fri for røyk og rusk. Følg instruksjonene på voks etiketten for å bruke den riktig til lakken. Fjerne voksen med en ren klut. Voksen vil beskytte lakken mot mer aske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123767.html

Previous:
Next:

bilvask