Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Den beste måten å rense og polere en svart bil

Rengjøring, kan polering og opprettholde en svart bil være en utfordring. Svarte biler viser skitt, smuss og virvler lettere enn lysere farger biler. Vaske bilen ofte kan være nødvendig å fjerne skitt, men bør unngås da dette ødelegger malingen og blader vannmerker. Det finnes noen triks til rengjøring og polering svart bil å gjøre det mer håndterlig. Beskyttende Top Coat

fleste nye svart bil lakken er forseglet med en beskyttende klarlakk. Dette klarlakk kan beskytte svart maling mot riper, chips og rust. Hver gang du vasker bilen din, gni deg litt av denne beskyttende lag av og muligens forlate små riper. Selv om en svart bil viser smuss lettere, bør du vaske den så lite som mulig.
Vasking

Ved vask av maling på svart bil, bruke ikke- slipende såper spesielt formulert for biler. Bruk en hånd mitt spesielt laget for biler. En svamp kan felle skitt i hullene og deretter lage riper i svart maling. Vask bilen i skyggen hvis det er mulig. Fukt bilen forsiktig ned med en slange. Gå rundt bilen med såpevann mitt i den ene hånden forsiktig vaske bort skitt mens du har vannslangen i den andre hånden skylle såpe av umiddelbart. Hvis det er en tørket bug på maling, våt det ned og la det trekke et minutt eller to, og deretter gå tilbake til å tørke det av. Skyll hele bilen en gang til grundig når du er ferdig soaping det.
Tørking

Kjør bilen inn i garasjen eller et skyggefullt sted så raskt som mulig hvis du ikke allerede er i skyggen. Tørk bilen med en god kvalitet non-smøre pusseskinn. Å være i skyggen vil tillate deg mer tid til å pusseskinn hele bilen, og dermed unngår vann merker på svart maling.
Polering

Bygg opp et godt fundament av voks på den svarte lakken slik at skitt, gjør feil, fugleskitt og skittent vann ikke klamre seg til det. Du har kanskje ikke å vaske bilen så ofte med et godt fundament av voks. Polere svart maling med en hard voks som sier at det vil vare et år. Sørg for å bruke et ikke-slipende voks. Gjør et tungt lag med voks, en del av gangen, og buff den ut. En dag eller to senere støv av løs skitt og støv og polere bilen igjen med samme voks og buff den ut. Dette bør gi deg en god base av voks som bør siste månedene.
Støvtørking

Hold støv av bilen din slik at du ikke trenger å vaske det hver uke . Hver dag når du kommer hjem fra jobb bruke en bil støvkost for å fjerne løst smuss og støv. Med den tunge lag med polish, bør støv og skitt lett falle av med ikke noe press i det hele tatt. Holde bilen i en garasje hvis mulig og unngå parkering under løvverk eller trær. Aldri parkere bilen i nærheten sprinkleranlegg
Spot Rengjøring

Du kan oppdage rene fugleskitt og døde bugs utenfor bilen -. Ikke trenger å vaske hele bilen. Fugleskitt og døde insekter er svært dårlig for svart maling på grunn av kjemikalier og syrer de inneholder. Bruk en liten sprayflaske og spray ned dropping eller døde bug. La den suge og myker opp. Bruk en liten klut med såpevann og tørk det av. Spray området igjen for å skylle av såpe og tørk den med pusseskinn din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123730.html

Previous:
Next:

bilvask