Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvordan Clean Chrome lettmetallfelger

Chrome, som gir kjøretøyets hjul en lys, sølvaktig glans, er laget av et relativt mykt metall som heter krom. For å komme rundt krom er mykhet, er det ofte legert med eller elektrisk platet på hardere metaller for å produsere deler som hjul. Selv om krom er slitesterkt og varmebestandig, er den sårbar for rust, det vil også miste sin glans raskt som det blir deigete med veien skitt. Holde krom-lettmetallfelger ren vil la sin farge skinne gjennom og beskytte dem mot for tidlig rustdannelse. Det finnes flere enkle måter å rense krom. Du trenger
Bucket
Vann
Soft filler
White eddik
Cola
Soft håndkle
Tannbørste
Dish såpe
Chrome renere
Aluminum folie
Baking soda
Vis flere instruksjoner
en

fjerne rust fra chrome hjul med aluminiumsfolie og eddik eller cola. For å gjøre dette, ball opp et stykke aluminiumsfolie med den blanke siden ut, tørk ned hjulet med hvit eddik (tilgjengelig til enhver matbutikk) eller cola (den musserende drikke). Enten i flytende form er en syre nok til å hjelpe oppløse rust bygget opp på hjulene. Bare skrubbe rust med ball av aluminiumsfolie i korte, sirkulære bevegelser, deretter vaske av eddik eller cola med vann. Klapp hjulet tørker raskt etter skrubbing.
2

Skrubb bort støv og lett caked på skitt med oppvaskmiddel og vann. Legg litt oppvaskmiddel til en bøtte med varmt vann, og dypp en myk fille inn i den. Skrubb hjulet med fille før det ser rent, vask deretter hjulet med rent, såpe-fri vann for å fjerne såpe som ville stivne i såpe avskum. Tørk hjulet raskt med et mykt håndkle for å unngå å fange.
3

Fjern anløpe og kake-on skitt med hvit eddik. Å gi eddik mer renseevne, legg til litt natron til det, så dyppe en klut i blandingen og skrubb hjulet med det. Du må jevnlig snu fille over, som det vil absorbere anløpe og skitt raskt og kan ende opp med å spre den over resten av hjulet. Vask og tørk rattet etter å gjøre dette for å fjerne eventuelle leftover eddik.
4

Shine hjulet med krom renere. De fleste automotive butikker lager en rekke flytende rengjøringsmidler som, mens ofte kostbar og dårlig for miljøet, vil gjenopprette en skinnende overflate til krom din ganske raskt. Å bruke dem, hell litt renere på en ren klut og tørk av hjulet med det. Deretter bruker du en annen fille for å tørke opp overflødig, og skinne den rengjorte hjulet.
5

Påfør et par strøk med bil-body voks. Første strøk vil jevne ut eventuelle pitting i krom, mens den andre kan være polert med en myk klut til en lys skinne. Hvis du vil bruke voks, bare helle det på en klut og gni et tynt lag på hjulet. Buff det ved å gni den med en ren klut, og deretter bruke en annen tynt lag og buff igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123796.html

Previous:
Next:

bilvask