Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvordan få waterspots Off Felger

Etter vask et kjøretøy, har en regnskyll eller etter bilens felger kommer i kontakt med vann, er det mulig at waterspots kan vises. Waterspots er vanskelig å fjerne hvis du ikke har de rette forholdene og renhold løsning for å arbeide med. Det er også mulig at din lokale springen vannforsyning inneholder hardt vann. Hardt vann inneholder mineraler som kan etse inn i områder av kjøretøyet. Rengjøring av felger krever bare en liten mengde forberedelse. Du trenger
Hvit eddik
Destillert vann
tannbørste eller myk svamp
Kaldt vann
Tørr, lofri håndkle
Vis flere instruksjoner

1

Flytt bilen din til et skyggefullt område eller jobbe når temperaturen er kjøligere, for eksempel sent på ettermiddagen eller tidlig på morgenen. Varme temperaturer vil føre til at våte flekker å dukke opp igjen etter rengjøring av felger.
2 Vann blandet med eddik skaper et rengjøringsmiddel.

Bland en del eddik med en del destillert vann. Destillert vann er foretrukket fordi det ikke inneholder så mange mineraler som springvann. Mineraler kan bore seg inn maling og la flekker på felgene.
3

Dypp en tannbørste eller myk svamp i vann /eddik løsning. Skrubb kanten for å fjerne alle vann flekker og /eller oljer som kan være til stede på felger. Tørk forsiktig, være forsiktig så du ikke riper felgene, spesielt hvis du bruker en tannbørste.
4

Dump eller spray kaldt vann på felgene for å fjerne all olje-og rengjøringsmiddel.

5

Tørk av felger med en tørr, lofri håndkle -. helst microfiber eller microsuede

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123793.html

Previous:
Next:

bilvask