Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvordan Profesjonelt Strøm Wash

Strøm vask er den beste måten å fjerne bygget opp skitt og mugg. Riktig brukt, vil de gi en grundig rengjøring på alle underlag, og slå den fryktede stor jobb i en mye mindre, mer overkommelig oppgave. Hemmeligheten til deres renseevne er dramatisk økt vanntrykk som er mange ganger større enn selv den sterkeste vannslange. For å få mest mulig ut av din makt vaskemaskin, og til makten vask som de profesjonelle, følger noen nyttige retningslinjer. Du trenger:
Øyevern
Gummihansker
Arbeid sko
Long vannslange
Kommersiell karakter makt vaskemaskin med tilbehør
Scrub pensel
Cleaner
Vis flere instruksjoner
en

Utstyr deg tilstrekkelig. Kjøp riktig strøm vaskemaskin for de jobbene du trenger den å gjøre. Velg riktig trykk rekkevidde, funksjoner, tryllestav og tryllestav tips, og andre nødvendige verktøy. Være sikker på å få en vaskemaskin som bruker varmt vann for større rengjøring evne.
2 Bruk goggle-stil øye slitasje for å dekke hele området rundt øynene i stedet for brilleglass type som vann og kjemikalier kan komme bak

Cover alle strømuttak og lys. Fjern eventuelle møbler og annet arbeid i området hindringer for å beskytte dem og gi en klar, uhindret sti. Bruk beskyttende øye slitasje, hansker, klær og arbeidssko.
3

Ikke forsøk å slå vask på en stige, siden det høye trykket fra strøm vaskemaskin kan banke deg av stigen. Bare bruke stige for å komme og rense usedvanlig skitne topper for hånd med pensel og renere. Gå tilbake over disse toppene med strøm vaskemaskin når du står på bakken.
4 Børsting noen områder vil tillate enklere makt vask rengjøring

Spray litt klorin fra en flaske sprayer på de mørkeste områdene til finne ut hva som rengjøres. Se det mørke området i noen minutter. Bruk høytrykksspyler hvis det ikke lysere eller falme. Rengjør området med en børste hvis den gjør det visne, siden det er mer enn sannsynlig mold.
5

Sjekk for å bekrefte at riktig dyse er tett knyttet til slutten av staven. Start strøm vaskemaskin motor per eierens manuelle instruksjoner. Håndter tryllestaven til å bli kjent med trykket og munnstykket spray mønster ved å spraye direkte på asfalt eller betong.
6 Skyll området helt til alt renere er omhyggelig fjernet

Hold tryllestaven slutten 03:57 meter fra overflaten som skal rengjøres. Vippe hodet av dysen litt nedover. Dekke området 03:57 fot om gangen horisontalt.
7

Jobb deg fra den ene enden til den andre, fra bunnen til toppen. Spray kontinuerlig fra side til side. Skyll det rengjorte området grundig, fra toppen og ned, i motsatt retning renset det, innen 10 minutter av sprøyting det.
8 Sjekk alltid vinduene for tegn på lekkasje eller skade etter vask dem

Vær forsiktig for å unngå vindusrutene og lysarmaturer med sterkt press, siden sterk, varm vanntrykk vil knuse glass på sekunder. Må ikke holde dysen på ett sted, spesielt ved rengjøring av tre, fordi den høye, varm trykk vil skade treverket og en annen overflate. Flytt tryllestaven fra side til side hele tiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123771.html

Previous:
Next:

bilvask