Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Den beste måten å Wash & Wax en bil

Vasking og voksing en bil bidrar til å hindre opphopning av smuss, fugleskitt, døde insekter og andre ting som kan spise bort på maling avslutningen og kjedelig utseende over tid. Vaske en bil i gjennomsnitt en gang annenhver uke og voksing det månedlige ikke bare bidra til å holde bilen ser bra ut, men også hjelpe den beholde sin økonomiske verdi. Med noen grunnleggende rengjøring verktøy og en time av gangen, er det mulig å gjøre en svært grundig jobb vask og voksing de fleste biler. Du trenger
Vannslange
Clean rennende vann
Sponge
Bucket
Wheel renere
Bil shampoo
Bilvoks
Vis flere instruksjoner

en

Spray bilen med vann fra topp til bunn fra en hageslange eller en høytrykksspyler, lik de som finnes på gjør-det-selv bilvask. Skylling bilen før du vasker den slår av løst smuss og partikler som klamrer seg til bilens eksteriør.
2

Vask hjul og dekk med en svamp og en renere som er spesielt laget for rengjøring hjulet skitt og fett. Hvis hjulene har vanskelige å nå flekker eller sta fett og skitt flekker, bruk en børste eller hjulet skrubber. Felger og dekk må vaskes først fordi de krever en sterkere renere og mer arbeid enn resten av eksteriøret.
3

Vask resten av bilen fra topp til bunn med en svamp eller frotté håndkle og en bøtte med bilshampo fortynnet med rent, friskt vann. Start på toppen av bilen og jobbe deg ned for å bruke såpevann til kjøretøyet. Jo flere såpeskum, blir det mindre sjanse for at malingen ripete. Unngå å skrubbe i en sirkulær bevegelse for å hindre såpe swirls forming via bilens lakk.
4

Skyll bilen av med en slange, jobbe deg fra topp til bunn. Hvis du bruker en høytrykksspyler, holder det minst et par meter bort fra bilen for ikke å skade overflaten. Hvis ikke, slår vanntrykket til et nivå der vannet renner lett, men ikke kraftig fra slangen.
5

Tørk bilen helt, ved hjelp av et pusseskinn eller ren bomull håndklær. Bomull håndklær er absorbent, men også litt slipende og kan forlate grunne riper i malingen. En pusseskinn er også absorberende, men noen ganger kan slipe smuss inn i bilens overflate under tørkeprosessen.
6

Wax bilen med en ett-trinns produkt som kan rense, polere og vokse en bil i ett trinn. Påfør voks med en lett fuktet svamp eller rent frottéhåndkle. Arbeid i en sirkulær bevegelse fra topp til bunn og fra foran til bak. Etter voks tørker, tørke det av med en ren, tørr klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123760.html

Previous:
Next:

bilvask