Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Slik fjerner et innrykk Fra skinnseter

innrykk i lær bilseter er et hyppig problem. Bokser, dagligvarer, nøkler og selv mobiltelefoner kan forårsake bulker skal vises i overflaten av setene. Disse bulker ofte oppstår på grunn av skinn som strekker seg ut fra trykket av objektet. Reparere disse fordypningene dreier seg krymper skinn tilbake til sin opprinnelige form med vann. Du trenger
Hvite håndklær
Tung, flat gjenstand
Iron
Leather conditioner
Vis flere instruksjoner
en

Sug et håndkle i varmt vann. Vri det meste av vannet ut fra håndkle, deretter kaste den i kvartalene og legge den over bulk i skinn.
2

Plasser en flat, tung gjenstand over håndkleet. Tillate duken å sitte på fordypningen i to timer. Etter to timer, ta håndkle, varme opp i vannet og gjenta prosessen. Gjenta denne prosessen to ganger til.
3

Gni et skinn conditioner inn i overflaten av skinn for å hindre at vannet eksponering tørker ut skinnet. La skinnet sitte urørt i 24 timer.
4

Inspiser skinn. Bulk skal være borte, eller i det minste mindre. Hvis det ikke er det, må du kanskje bruke mer varme.
5

Sug et håndkle i vann. Vri ut nok vann slik at håndkleet er vått, men ikke dryppende. Fyll jernet med vann og vri den til "Bomull"-innstillingen. Snu jernet til dampinnstilling.
6

Dekk bunnen av jern med håndkle. Pass på at ingen deler av jern i seg selv berører skinn. Trykk på tuppen av dekket jern til bulk på skinn. Stryke ut bulk gjennom håndkle. Fuktigheten i vannet skal sive inn i skinn og tvinge fibrene til kontrakt. Dette vil fjerne bulk fra skinn.
7

Tilstand skinn umiddelbart etter stryking å beskytte overflaten av skinn. Gni skinn conditioner inn i skinn før det ikke lenger vil absorbere balsam. La skinnet sitte i 24 timer før du sitter i det setet igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123789.html

Previous:
Next:

bilvask