Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvordan Vask, polsk & Wax en bil

Din bil er en investering som skal vare i mange år med riktig vedlikehold, og vaske bilen på en jevnlig basis er en handling av vedlikeholdet du bør ikke ignorere. Holde bilen ren serverer en større hensikt enn å gi det estetiske verdi, faktisk, forsømmer du skal vaske bilen din kan føre til dyre problemer som maling chipping og rust. For mindre enn en time hver uke, kan du opprettholde bilens utseende og selv forlenge dens levetid. Du trenger:
Svamp eller bil-vask mitt
Bucket
Hose
Car-wash såpe
Clean, 100 prosent bomull håndklær
Wax
Liten, myk svamp
Vindu renere
Vis flere instruksjoner
Wash
en

parkere bilen i et skyggefullt område. Følg veiledningen på din bil-vask såpe, fylle bøtta med vann og såpe løsning. Skyll av bilen med slangen.
2

Dypp stor svamp eller mitt i såpevann, og tørk bilen. Arbeid i seksjoner, starter på toppen av kjøretøyet og jobbe deg nedover. Vær forsiktig så du ikke skrubbe for hardt, noe som kan gni skitt og andre forurensninger i maling og riper i bilen.
3

Skyll svampen eller mitt i bøtte med såpevann regelmessig. Vri den ut eller snurr den rundt i vannet for å kaste alle løse partikler som kan ha samlet seg i porene eller fiber.
4

Spray ned bilen med slangen som du fullfører hver del for å vaske av smuss slått løs av svamp eller mitt.
5

Tørk bilen med rene håndklær. Forsiktig sop opp noen oppsamlet vann ved å legge tørre håndklær over våte flekker, ikke gni bilen ned med håndklær
6

Besøk en selvbetjent bilvask med en høytrykksspyler.. Bruk den til å rengjøre undersiden av bilen, hjulet brønner og andre vanskelige å nå flater, særlig i bilens mindre kriker og kroker.
Wax
7 < p> Wax din bil hvert tre til seks måneder, bare etter vaske det først, for å beskytte det mot elementene og å gi bilen en glans og strøk maling i en lys segl.
8

Vent for bilen tørke helt før du påfører voks. Malingen bør være tørt og kjølig. Som vaskeprosessen, er voksing fullført en del av gangen.
9

Rist flasken med voks grundig, og sprute litt på en liten, myk svamp. Gni voks på bilen, og skaper et tynt lag. Etter ett eller to minutter, begynner den hvite fargen på voks for å visne;. Når dette skjer, buff voks ved hjelp av et rent håndkle
10

Clean voks flekker fra noen umalte områder av bilen som du kan ha rørt, slik som vinduer, vindusviskere eller trim. Husholdningenes vindu rengjøringspersonell er én løsning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123740.html

Previous:
Next:

bilvask