Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvor å Feilfri Indre Fender Wells

Mange bileiere kan overse et område av bilen som kan bli skitne og må rengjøres for å opprettholde utseendet og integriteten av kjøretøyet: hjulet brønner. Dette er den indre del av fenderen, og det kan bli dekket med skitt og smuss. Om vinteren, kan hjulet brønner bli belagt i veisalt, som kan begynne å ruste hjulet brønner, som kan føre til en kostbar reparasjon. Det er mulig å rense en hjulet godt hjemme uten behov for kostbare verktøy. Du trenger
hageslange med dyse
Chemical renere
Gummi hansker
Sponge
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen på en skyggefull plass og la den avkjøles. Rengjøring av bilen når den er varm, kan det føre til skade på området rundt hjulet brønner.
2

Spray innsiden av hjulet brønner og området utenfor bilen rundt hjulet brønner med vann fra en hageslange med høytrykks hageslange dyse. Dette vil rense skitt og rusk fra innsiden av hjulet godt og beskytte lakken jobb fra kjemikalier som brukes til å rense området.
3

Spray overflaten av hjulet brønner med et kjemisk renere som er spesielt formulert for å rense dette området. Disse kjemiske rengjøringsmidler kan bli funnet på mange automotive forsyne butikkene.
4

Iført gummihansker, jobbe støvsugeren inn i hjulet brønner med en svamp.
5

La renere å sitte i 5 til 10 minutter.
6

Spray hjulet brønner og omkringliggende malte områder av bilen med hageslangen. Dette vil fjerne noe renere brukt og eventuelle gjenværende smuss og skitt. ​​

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123781.html

Previous:
Next:

bilvask