Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Verktøy for å rense Auto frontruter

Rengjøring din bil frontruten er en av de mest viktige vedlikeholdsoppgaver du kan utføre. En skitten frontrute kan føre til redusert synsfelt, noe som kan føre til en ulykke. Heldigvis finnes det mange verktøy til rådighet for å holde både innsiden og utsiden av frontruten ren og klar. Glass Cleaner

Glass renere er en viktig del av å holde frontruten ren og klar. Ammoniakk-baserte rengjøringsmidler er stor for rengjøring av glass på frontruten til en høy glans, men de kan skade overflaten på andre overflater i bilen din. Hvis du velger å bruke dem, være veldig forsiktig med å tillate dem å kjøre eller dryppe. I tillegg bruker dem i et godt ventilert sted fordi de kan også irritere luftveiene. Autopia-carcare.com anbefaler å bruke et glass renere som annonserer seg selv som trygt for vinyl eller nyansen. Dette er tilfellet for både vindusspylervæske og manuell rengjøring med en fille.
Microfiber Håndklær

Når du tørker bilen frontruten etter vask den, vil du ønsker å bruke et håndkle som ikke vil ripe opp overflaten av glasset. Microfiber håndklær er ikke-slipende og absorberende, noe som gjør dem ideelle for denne oppgaven. Microfiber håndklær er også mindre sannsynlig å forlate lo bak på glasset når du bruker dem. Blir

Glass polske

frontruter utsatt for en rekke elementer både sitter i oppkjørselen din, og når de er ute på veien. Hvis du bruker et glass polish på frontruten din, vil det bidra til å fjerne vann flekker og hindre dem fra å utvikle på frontruten. Du søker en auto glass polish som voks, polering den på og tørke det på med en mikrofiberklut.
Kluter

Vindusviskere er avgjørende for vedlikehold av frontruten . De må kontrolleres jevnlig for å sikre at gummi er i god stand og fortsatt ren. Rusk bør jevnlig tas ut slik at vindusviskere forblir uhindret. Når du rengjør glass frontruten, må du tørke dine vindusviskere og kniver med en ren, fuktig klut for å fjerne rusk, feil og veien rester.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123778.html

Previous:
Next:

bilvask