Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvordan Vask en Audi Car

Mange swirls, også kalt spindelvev, riper og hakk på overflaten av Audi din kan forebygges ved riktig vaske bilen. Stikkordet er "riktig." Mange Audi eiere bruker utallige timer på å vaske bilen sin feil. Så finner de virvlende på bilens overflate og lurer på hva som gikk galt. Det er viktig å bruke riktige materialer og riktig metoder for å behandle lakken med den respekt den fortjener, og unngå skade på polsk. Du trenger
Slange med spray munnstykke
Skuffer, 2
Pinnacle Bodywork Shampoo
naturlig hav svamp
Pinnacle Safe Scrub Bug & Tar Pad
Swissvax wheel cleaner
Large børster for hjul og hjulet brønner
lammeull mitt
Vis flere instruksjoner
en

Fyll begge bøtter med rent vann.
2

Park din Audi i et skyggefullt område før du begynner å vaske, eller vask den i morgen eller kveld når temperaturen er kjøligere.
3

Begynn med dekkene. Bruk den store børsten, en vannslange og sprøyta. Bytte til mindre pensel for å komme bak målepunktene. Bruk lammeull mitt å nå ryggen av eikene. Sjekk hele hjulet og vaske den for å fjerne all smuss og skitt. ​​
4

Begynn på toppen av Audi og spray bilen fra topp til bunn for å fjerne skitt og få bilen våt.
5

Plukk opp svampen, sjampo og en av bøttene. Begynn vasking Audi på toppen av den bil. Vask i en frem og tilbake bevegelse, ikke et sirkulært mønster. Vask alltid i bevegelser som vil flytte sammen bilen som vinden ville når du kjører. Sirkulære bevegelser føre swirls.
6

Klem svampen ut etter hver seksjon som du jobber deg svamp rundt bilen, fortsetter å jobbe fra toppen til bunnen. Skyll svampen i andre bøtte med vann.
7

Fjern eventuelle tjære eller bug rester med Pinnacle Safe Scrub Bug & Tar Pad, som anbefalt av Direct Audi deler online. Det vil ikke klø finish eller bruk harde kjemikalier.
8

Fjern vannslangen munnstykket og skyll bilen i en kontinuerlig strøm av vannet etter at du har vasket hele Audi.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123777.html

Previous:
Next:

bilvask