Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvordan rense en Static Caravan

Rengjøring statisk campingvogn, kjent som et mobilt hjem i USA, er viktig for å opprettholde sin utvendig og forlenge dens levetid. Kjemikalier fra luftforurensninger kan samle seg i skitt og rusk og forringes det ytre skallet av campingvognen over tid, men med effektiv rengjøring kan du beskytte utsiden av skadelige stoffer. Ifølge Caravan Club ", hyppig vask vil hindre oppbygging av korrosive elementer fra luften", så vedlikehold er viktig å holde statisk campingvogn i god form i mange år framover. Du trenger
Stiger
Jet makt vask
Bucket
Sponge
Bilvask sjampo og voks
Vindu renere
Vindu gummi blad nal
Show Flere Instruksjoner
en posisjon stiger på et stabilt og plant fotfeste før du begynner å rengjøre.

Plasser stiger halvveis langs statisk campingvogn, og pass på at de er stabile og på et jevnt underlag. Strøm vaske taket med jet vask for å fjerne skitt og løv i takrenner. Ved å plassere deg selv halvveis langs campingvogn, bør jet vask flytte all rusk på hver del av taket uten at du må flytte stiger.
2 Fjern alle gutters av blader, slik at de står fritt til å renne.

Bruk gummihansker, og fjerne alle blader, rusk og slam fra takrenner, og legg dem i en bøtte. Omplassere stiger rundt statisk campingvogn på 6-fots intervaller, slik at du kan fjerne tre meter av takrenner på hver side i én omgang. Plasser stiger på det høyeste punktet av takrenner, og jet vaske innsiden slik at det klarner noen endelig skitt unna.
3 Bruk bil sjampo og voks for å rengjøre campingvogn.

Tøm bøtte, skyll og fyll med varmt vann og bilvask sjampo. Bruk en sjampo som inneholder en voks, da dette bidrar til ytterligere å beskytte utsiden av vognen. Bilshampo er også mildere enn innenlandske vaskemidler, som er for tøffe til å bruke på caravan eksteriør.
4 Sponge ned campingvogn fra topp til bunn i seksjoner.

Sponge ned campingvogn med bilvask løsning, arbeider fra topp til bunn i 6-fots seksjoner. Skyll av hver seksjon med jet vaske som du går, slik at skummet ikke tørker ut på utsiden. Fyll opp bøtte med løsningen når den blir skitten, slik at bilvask sjampo og voks er så effektiv som mulig.
5 Jet vaske selene på vinduer og dører for å fjerne skitt.

Jet vaske felgene på dører og vinduer med start fra toppen rim og jobbe deg nedover hver side og over bunnen. Grime samler på felger og kompromisser selene, så oppmerksomhet på detaljer i rengjøring rammene er viktig for å unngå fremtidige problemer med vanninntrengning.
6 Bruk en gummi blad nal for rengjøring glassvinduer.

Spray vinduet renere på glasset i vinduet eller døren, og arbeider fra topp til bunn, bruke svamp på en gummi blad nal å fukte glass grundig. Gli gummi blad av nalen holder den vertikalt på tvers av vinduet, feie fra venstre til høyre og fra topp til bunn. Den gummi blad tømmer støvsugeren og forlater vinduet smøre gratis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123791.html

Previous:
Next:

bilvask