Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Slik fjerner frontlys Haze

kjørelys på alle merker av moderne biler, eller de produsert etter 1990, er utstyrt med plast frontlykter. Disse polykarbonat lysene er mer motstandsdyktig mot riper og skader, og vil vare mye lenger enn glass, som var materialet som tidligere ble brukt. Etter flere måneder eller år med eksponering for solens stråler, kan polykarbonat frontlykter begynne å dis eller gul. Du kan fjerne denne disen hjemme uten behov for kostbare profesjonell intervensjon. Du trenger:
Bil shampoo
Vann
Myke kluter
malerens tape
Polering sammensatte
Vis flere instruksjoner
en

Dypp en myk klut i en blanding av bil sjampo og vann og forsiktig vaske frontlykter. Dette vil bidra til å fjerne smuss, rusk eller døde insekter som kan finnes på frontlyktene, noe som kan føre til at hazing og frontlys forvrengning å se verre.
2

Tape av området rundt frontlyktene med malerens tape. Dette vil bidra til å forhindre noen av de produktene som brukes til å rense frontlysene fra å komme i kontakt med bilens maling jobb.
3

Plasser en polykarbonat poleringsmiddel på en myk klut. Finn disse forbindelsene på en av flere automotive forsyne butikkene.
4

Gni det sammensatte i frontlys i en sirkulær bevegelse i to til tre minutter.
5

Tørk bort sammensatt med en ren, myk klut.
6

Fortsett å jobbe strøk av rubbing compound i frontlyktene til dis er fjernet.
7

Skyll sammensatte bort med vann og fjern malerens tape.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123783.html

Previous:
Next:

bilvask