Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvordan Kill Alger på en Bilvask

Alger vokser i fuktige og fuktige omgivelser. De mørke korridorer og våte betingelser for bilvask er førsteklasses alger voksende områder. Alger avgir ofte uønsket lukt, og fører til jorderosjon rundt bygninger og naturlig vegetasjon. Algevekst skyver ut stedegne plantearter. Det innebærer en sikkerhetsrisiko i bilvask, fordi algevekst på bakken er glatt. Kombiner glatt alger og våte forhold, og arbeidstaker skader har en potensiell økning. Du trenger
fosfat-fri vaskemidler og rensemidler
Vask bøtter
Vasker
Vis flere instruksjoner
en

Fyll vaske mekanismer med fosfat-fri vaskemidler og rensemidler. Tom alt avløpsvann ned synker som drenerer til sikkerhet-sertifisert septisk og utvasking systemer.
2

Fyll en sprayflaske med åtte deler vann og to deler blekemiddel. Spray alger å drepe den eksisterende vekst. Spray først etter timer og - når bilvask portene er lukket - for å hindre dyr fra å komme inn i blekemiddel vann. Skrap de døde alger fra bakken eller bygninger.
3

Position fans eller varme våpen ved siden av våte, alge-vekst steder. Tørk av alger og skrape den av bakken eller bygninger når det er tørt. Skyll overflaten med blekemiddel vann.
4

Sjekk ukentlig for å se om ny algevekst pågår. Spray ny vekst med blekemiddel, og tørk bort før det utvikler seg til store flekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123809.html

Previous:
Next:

bilvask