Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvor å Feilfri en Understell

Ta vare på bilen din er like viktig som å pusse tennene. Hvis du ikke gjør det, vil det forringe og bli skadet over tid. En del av kjøretøyet vedlikehold som mange mennesker liker å gjøre seg selv er rengjort innvendig og utvendig på bilen din. Ved vasking av utsiden av kjøretøyet, og til folk glemmer å gjøre rent under bilen, eller undervognen. Skitt, salt, gjørme, fett og andre uønskede materialer kan ende opp med å bli sittende fast under bilen. Det er lurt å fjerne alt som gunk nå og da for å holde understellet så ren som mulig. Du trenger
hageslange
Sprøyter vedlegg
Vis flere instruksjoner
en

Fest en sprøyte dyse til hageslangen, og skru på vannet. Starting ved fronten av kjøretøyet, holder enden av slangen under bilen og spray oppover. Bruk den høyeste vanntrykk mulig å fjerne rusk fra understellet.
2

Jobb deg til baksiden av bilen, sprøyting understell med sprøyta. Sørg for at du kommer under bilen nok til å spraye hele understellet med vann.
3

Spray vann inn i sprekker og hulrom, som rusk og skitt kan lett bygges opp i disse områdene.

4

Finish på fendere og hjul og skru av slangen. Hvis du ikke er fornøyd med resultatene, ta bilen til en automatisk bilvask. Bilvask har spesielle sprøyter som er laget for å rengjøre understellet av kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123810.html

Previous:
Next:

bilvask