Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Den beste måten å rense Auto Glass

Holde bilen vinduene rene er et sikkerhetsproblem . Bli vant til flekker kan utilsiktet føre til at du går glipp av en potensiell fare mens du kjører . Dirty vinduer kan sky din utsikt, spesielt om natten og under en regnstorm . Snarere enn å legge til risikoen for kjøring, rense auto glass regelmessig. Hva bruker du

Velg en lofri håndkle som absorberer fuktighet. Tettvevd microfiber kluter eller kluter beregnet for frontruter er det beste . Ikke bruk avispapir som det kan la blekket rester og flekker; papirhåndklær kan forlate lo bak . En generell vinduet renere inneholder ammoniakk og kan forlate skadelige gasser inni bilen . Ammoniakk er også dårlig for tonet glass . En spesiallaget auto - glass renere er best , de fleste ikke inneholder ammoniakk ( men bekrefter at ved å lese ingredienser) . En regn vannavstøtende produkt som Rain- X hjelper med sikt når den brukes på utsiden av vinduene .
Hvordan Clean

Spray vinduet , ikke fille , når vinduet er renere. Bruk en generøs mengde . Har ikke spart , men ikke mette overflaten heller. Om fire spruter for en typisk sidevindu er tilstrekkelig. For å få den øverste delen av sidevinduene , rull dem ned litt og deretter rense den øverste tommer , med en tørr klut og rulle vinduet opp igjen. Rengjør ett vindu om gangen og tørk av umiddelbart , med start fra toppen . Hold gni vinduet til alle streker er borte. Løft dine vindusviskerne å rengjøre vinduet under dem .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123744.html

Previous:
Next:

bilvask