Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Slik fjerner Grønn Varnish Fra forgasserdeler

En forgasser er en viktig del av eldre biler som ikke har injektorer. Forgasseren sørger for at motoren får en passende blanding av luft og bensin slik at den fungerer mer effektivt. Forgasseren er utsatt for ekstrem varme sammen med bensin slik at den gjennomgår mye slitasje som resultat. En grønn lakk akkumulerer ofte på forgasseren over tid, og det kan hindre riktig drivstoff blanding. Fjerne grønn lakk fra forgasserdeler hjelper enheten fungerer ordentlig samtidig opprettholde sitt utseende. Du trenger
ren klut
forgasser
vernehansker og vernebriller
Nylon skurebørste
Tannbørste
Vis flere instruksjoner
1

Ta ut forgasseren og demontere den. Fremgangsmåten for dette varierer avhengig av type motor og type og bestemt modell av forgasseren selv. Sjekk instruksjonsboken eller har det profesjonelt tatt fra hverandre.
2

Hold en ren klut fille mot toppen av en flaske med forgasser renere og tips flasken slik at væsken siver inn i klut. Bruk hansker og vernebriller fordi renere er brennbare, aggressive og har en sterk lukt. Luft ut rommet så mye som mulig når du arbeider med det.
3

Tørk av forgasserdeler kraftig med kluten for å bruke støvsugeren til metall. Unngå de ikke-metalliske delene av forgasseren siden de ikke bør ha ferniss dem allikevel og renere er mer sannsynlig å skade dem.
4

Scrub på noen gjenstridige grønne flekker på metall med en nylon kratt pensel. Stålull eller metallbørster er mer sannsynlig å skrape forgasserdeler. Bruk en tannbørste for å komme inn i små sprekker og vanskelig tilgjengelige områder.
5

Skyll bitene i vanlig vann og tørk dem med et rent håndkle.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123831.html

Previous:
Next:

bilvask