Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Mest Surt Presoaks for en Touchless Automatic

Selv de mest sure presoaks inneholder flussyre fordi flussyre tendens til å rense biler mer effektivt enn lav-syre varianter - den høy syre versjonen kan faktisk skade bilens maling, vinduer og listverk i løpet tid. Det er også svært giftig for mennesker som kommer i kontakt med den. I 1999 forårsaket en liten, utvannet beløpet en tenåringsjente bilvask ansatt for å miste to fingre på grunn av stoffet kommer i kontakt med huden hennes. Før du begir deg inn i din lokale berøringsfri, automatisk bilvask, være sikker på at du kjenner farene for deg selv og bilen din fordi det finnes en rekke syre alternativer tilgjengelig i dag. Flussyre som en Presoak:

tross for dens farer, bilvask kjedene fortsetter å bruke flussyre som presoak, på grunn av sin evne til å fjerne veien smuss og skitt mer effektivt enn lav-syre varianter. En høy syre presoak merke som fortsatt inneholder flussyre touts sine produkter som "den mest avanserte syrlig presoak tilgjengelig", som det "penetrerer, løsner og fjerner road filmer." Another høy syre merke skryter av at selv den tøffeste skitt er ingen matche for løsningen deres. Skjønt, mange berøringsfrie automatiske carwashes beveger seg bort fra svært sure presoaks, bruker en velkjent Midtvesten kjeden bevisst flussyre i sin hjulet renhold løsning og i presoak sin, til tross for mange advarsler. Imidlertid hevder selskapet at dets presoak ingredienser er en del av en "hemmelig formel", så denne informasjonen ikke er normalt offentliggjøres.
Farene til Kjøretøy
< p> Høy syre presoaks fjerne skitt buildup på bekostning av skade bilen, insisterer Joe Peterson, eieren av en Indiana-baserte kjemiske vaskemiddel selskapet. Ifølge Peterson, flussyre "kan sky og etse frontruter, felger skader og misfarges trim og listverk." Ett selskap som fremdeles bruker flussyre innrømmer at det også kan skade polert aluminium hjul. En annen bilvask selskap siterer tilfeller av dulling på maling rocker paneler.
Farene til People

Ifølge Purdue professor Darryl Granger, flussyre, det samme syre brukes i mange høy-syre presoaks kan spise seg gjennom glasset i løpet av sekunder, og hud og ben i løpet av noen timer. En gang i blodet syre griper kalsium i blodet, som fører til hjertestans. Bare søle syre på bare 10 prosent av huden din kan være dødelig. Dessverre, de som rammes av flussyre vet vanligvis ikke før det er for sent, som syren forårsaker lite eller ingen smerte før skaden er gjort.
Alternativer til Hydrofluoric Acid

Alternativer til ved hjelp av høy syre presoaks i berøringsfrie automatiske carwashes florerer. En vaskemiddel opprettet av Ver-tech Labs, kombinerer renseeffekten av en giftig syre med en miljøvennlig, biologisk nedbrytbart løsning, som fortsatt klarer å fjerne smuss, vindu skitt og glans maling og metall. Ozark Bilvask Systems har to nedbrytbare løsninger som er laget ved hjelp av natrium tripoly fosfat og sitronsyre. Disse miljøvennlige presoaks bryte opp og omslutter skitt, slik at den kan skylles fri for kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123828.html

Previous:
Next:

bilvask