Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Hvordan å rengjøre utsiden av en Camper Trailer

Camper tilhengere er allsidige og praktisk boligkvarter, men eksponering for vær elementer, støv partikler, road sot, atmosfæriske kjemikalier og treet sap kan føre til at campinghengeren utvendig skal vises snusket og neglisjert. Forurensende årsak campinghengere utvendige flater til slutt forringes. Regelmessig rengjøring av campinghengeren utvendig tillater dem å vare lenger og hindrer kostbare reparasjoner. Vaske utsiden av campingvogn tilhengere opprettholder også sin estetiske appell. Rengjør utsiden av en campingvogn trailer ved hjelp av visse løsninger og teknikker. Du trenger
hageslange
Ladder
Flytende bilvask såpe
Clean plastbøtte
2 lambswool vask votter
mikrofiber håndklær
Auto glass renere
Papir håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Park bobilen trailer i et skyggefullt sted i direkte sollys. La den campingvogn ytre overflaten avkjøles helt.
2

Spray den ytre overflaten med vann fra en hageslange for å skylle av løs skitt og rusk. Skyll taket først og jobbe nedover. Stå på en stige for å spraye taket.
3

Mix væske bilvask såpe med vann i en ren plastbøtte. Bruk mengder såpe og vann anbefales av såpe produsenten
4

Vask camper taket med såpevann med en lammeull vaske mitt. Arbeid i 3 x 3-fots seksjoner. Skyll hver seksjon med vann fra hagen slangen umiddelbart etter vasking. Periodisk skylle mitt med ferskvann for å hindre reapplying slipende partikler til bobilen er utvendig finish.
5

Tørk taket med microfiber håndklær for å hindre vann flekker fra forming.
6

Rengjør sidene, foran og bak av campingvogn trailer med en annen lammeull mitt. Følg samme renseprosessen som for taket. Fokusere på en del av campingvogn på en gang.
7

Spray den campingvogn vinduer med auto glass renere. Fokuser på ett vindu om gangen. Tørk glasset med rene papirhåndklær til det er helt tørt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123805.html

Previous:
Next:

bilvask