Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bilvask >> Content

Symptomer på en blære infeksjon i en kvinnelig hund

En blære infeksjon, eller akutt cystitt, er forårsaket av bakterier som finner veien inn i urinveiene av hunder, mennesker og andre pattedyr. Det er en av de vanligste plager i kvinnelige hunder, og symptomene er de samme som mennesker opplever. Hvis du mistenker at hunden din har blærekatarr, får henne til en veterinær så raskt som mulig slik at hun kan starte et kurs for antibiotikabehandling. Dehydrering
Sjekk hundens vannskålen ofte.

En av de vanligste tegnene på en hjørnetann blæren infeksjon, er dehydrering forårsaket av nedsatt systemets forsøk på å rense ut urinveiene. Observere hundens drikkevann atferd og vannskålen nivåer for å se om hun drikker mer enn vanlig. Overdreven tørste er et tegn på dehydrering.
Bloody, Foul-smelling urin

Blod i hundens urin er et sikkert tegn på at hun lider av en blære infeksjon. Urin som er overskyet, mørkt og illeluktende signaliserer også en infeksjon. Disse symptomene er forårsaket av bakterier i urinveiene.
Hyppig Grooming

Hyppig slikking av kjønnsorganer kan være et tegn på at hunden din opplever den betennelse og ubehag av en blære infeksjon. Hvis du merker at hunden din er å tilbringe mer tid på rengjøring hennes kjønnsorganer, og hennes slikking er sammenkoblet med klynkende eller tung pust, planlegge en avtale med veterinæren din.
Problemer med vannlating
< p> Vanskelighetsgrad urinering eller straining under vannlating er et annet tegn på en urinveisinfeksjon hos hunden din. En blære infeksjon vil føre til hunden din til å føle seg som om hun må tømme blæren selv om det er allerede tomt. Hvis hun ser ut til å ha problemer med å passere noen urin i det hele tatt, må du kontakte veterinær umiddelbart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-wash/123766.html

Previous:
Next:

bilvask